Sponzoři tvorby pro naše MSTS

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Zakládám nové téma, které by se mělo věnovat poděkování všem sponzorům tvorby pro MSTS.
V historii si zaslouží velké poděkování Karel Ok1dnh jednak za webový prostor i za nejen finanční příspěvky mnohým stavitelům tratí.

Dnes jsem byl šokován jedním pánem, který nechce být jmenován, ani kterou firmu zastupuje. Osobně mi přivezl 24 palcový monitor s rozlišením 1900x1200, aby se mi lépe pracovalo a aktualizace mohly být častější. Takže touto cestou moc děkuji. Vzkazuji, "budu se snažit" :lol:

Já musím jen souhlasit,že přece se mezi lidma najdou i tací,kteří řeknou,že práce a čas kterou věnujeme MSTS se nedá ničím zaplatit.Těm všem děkuji.

Šnek napsal:
Já musím jen souhlasit,že přece se mezi lidma najdou i tací,kteří řeknou,že práce a čas kterou věnujeme MSTS se nedá ničím zaplatit.Těm všem děkuji.

Podobne.

Zbyňku, nebol ten pán z NASA? Nabudúce možno doniesie aj nejaký výkonný počítač z riadiaceho centra v Houstone, ktorý bez problémov utiahne aj MSTS. :D

Karel je také mým sponzorem, poskytuje mi webový prostor.
Prozatím pro moje modely sloupů TV. Na vlastní webovky zatím bohužel nemám vůbec čas.
Zbyňku, tak to máš před sebou kino velké jak okno u lokomotivy.
Jaj, to se bude stavět a jezdit! :D

Back
Nahoře