Padání hry

A kontroloval si, či sú tam tie správne hodnoty ? Stačí, že si preinštaloval MsTSBIN a už je zle ...

Ano mám. Teď mi navíc vyskakuje "Region land error: Track monitor does not exists". Přeložit si to dokážu, jen nevím co se děje, jelikož jsem se dotknul jen virtuální paměti a ta by s Track Monitorem neměla mít nic společného.

A taky bych promazal consisty. Ideální stav je mít v MSTS jen jednu aktivitu a nepoužívat Train Store.

Hezkou neděli, nevíte na co si MSTS stěžuje když mi vyhodí: "Error in load overlay widget file: progress.dat"? Hezkej zbytek víkendu!

Chybí ti nebo máš poškození soubor progress.dat ve složce Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\GUI\DRIVERAIDS.

Vzhledem k tomu, že jsem s ním nic nedělal je to víc než podezřelé. Jedu Pepův Velehrad, v Olomouci se mi začíná ztrácet krajina. Dobrá tedy. Save, load a už mi hází tenhle error. :?:

Zdravím vás
opäť sa mi vyskytol problém s MSTS. Po čistení a defaragmentácii disku aj keď som mal spravené zálohy tak mi prestalo MSTS fungovať. Spravil som reinštal MSTS a aj používaných tratí, problém sa vyskytne v momente keď sa dostanem do menu na výber aktivity, kde ako náhle si chcem zvoliť aktivitu v momente kliknutia na danú aktivitu MSTS padá do WIN alebo pri niektorých aktivitách sa ani MSTS nespustí. MSTS BIN (1.8.0...) bol zakaždým preinštalovaný tak isto je nastavený index mem:512 a spúšťam to ako správca.
Vďaka za pomoc

Nezadávej zástupce s kompatibilitou Win7, to je špatně a srazí to FPS na minimum, na správcování se taky... Bastav jej takto:
zastupce nast.jpg

Jackova úprava, parametr v soundcfg.dat je MALÁ HODNOTA, už jsem to tu psal 100x, tu je dokaz na správný: http://ulozto.cz/xSWAH8jJ/soundcfg-rar
Dan

Chýba tam ešte zaškrtnúť "Spustiť tento program jako správce", vyhnete sa tým veľa problémom. Ja to mám zaškrtnuté pre istotu u všetkých programov.

Zdravím, už se mi povedlo omylem zaplevelit vedlejší vlákno, tak za to se omlouvám, nicméně mám problém s tratí 321. V Děčíně mi hra padá s chybovou hláškou, že mi chybí Decin_020.s, Decin_025.s, aviak.s a tak dále. Všechny soubory pochopitelně hra obsahuje, jinde mi nepadá, ale tady ano. Mohl by někdo prosím poradit v čem je zakopaný pes?

Toto mi dělala trať 321. Přišel jsem na to, že problém způsobuje u mne AVG. Pro hraní aktivit nebo i volné jízdy si vypínám spojení na internet a po něm vyřazuji ochranu AVG (pravou klapkou si otevřu menu s AVG a stisknu AVG vyřadit do restartu.

Back
Nahoře