Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Že by se teď krásně ukázalo, kdo z nás si trať poctivě zakoupil a kdo krrrrrrrrade-krrrrrrrade?:-P

I já jsem si jistý, že ten kdo má trať správně nainstalovanou z DVD, nechybí mu žádná aktualizace a má správně nastavený počítač podle návodu, který je na DVD, tak s tratí nemá žádné problémy.
A místo toho, abych pokračoval ve stavbě dalších úseků, tak tady už několik dní jenom řeším problémy, které si uživatelé způsobují sami.
Já jsem aktualizaci vydal, je plně funkční a tím to pro mě končí, dále se starejte sami, já musím stavět :P

Stavitelxx napsal:
I já jsem si jistý, že ten kdo má trať správně nainstalovanou z DVD, nechybí mu žádná aktualizace a má správně nastavený počítač podle návodu, který je na DVD, tak s tratí nemá žádné problémy.
A místo toho, abych pokračoval ve stavbě dalších úseků, tak tady už několik dní jenom řeším problémy, které si uživatelé způsobují sami.
Já jsem aktualizaci vydal, je plně funkční a tím to pro mě končí, dále se starejte sami, já musím stavět :P
Všem, co píší, že jim padá Praha atd. bych odepsal. To víš, ne vždy se vyplácí stahování nelegálního obsahu z internetu. Jak k tomu přijdeme my, co si trať poctivě koupíme?

Stavitelxx napsal:

Martine naprosto s tebou souhlasím, objednal jsem již před pár lety od tebe DVD tenkrát s akt 18 nebo 19, to je celkem jedno, všechny aktualizace jak šli poctivě ztaženy a nainstalovány nemám z tratí vůbec žádný problém. To samé samozřejmě i od Zbyňka. Pro sebe si vždycky na přepisovatelný disk hodím poslední verzi tratí a mám tím zrovna udělanou zálohu co kdyby náhodou. ;)

gribik napsal:
Pane bože to je nadílka... ty 470 jsou úžasný... děkujeme.... :-)

marios napsal:
Pán Šemora, ďakujem Vám za radu. Ale aktualizácie som od 12 nevynechal ani jednu a po 23 mi toto nerobilo, začalo to až po nainštalovaní 24ky. Ja som z toho jeleň a MsTS asi vyletí z notebooku do p...reč.

Zdravím, mě nešla po akt. 24 rozject Praha, přeinstaloval jsem BIN a Praha jedeeee... :-)

Vše jsem si zakoupil oficiálně a pořád i přes všechny rady jsem na tom stále stejně s tou Prahou, tak ještě vyzkouším to co radíš ty. Jen prosím o schovívavost s tím, že nejsem žádný velký PC znalec. Takže prosím alespoň o trochu vysvětlení co znamená ,,přeinstalovat BIN"?
Kde, co konkrétně, odkud a kam?
Třeba se dočkám odpovědi jiné než od některých o stahování nelegálně apod.

Vše jsem si zakoupil oficiálně a pořád i přes všechny rady jsem na tom stále stejně s tou Prahou, tak ještě vyzkouším to co radíš ty. Jen prosím o schovívavost s tím, že nejsem žádný velký PC znalec. Takže prosím alespoň o trochu vysvětlení co znamená ,,přeinstalovat BIN"?
Kde, co konkrétně, odkud a kam?
Třeba se dočkám odpovědi jiné než od některých o stahování nelegálně apod.
[/quote]
Vše potřebné najdeš na stránce http://www.semora.cz/msts (Pokyny k instalaci a nastavení MSTS). Stačí jen trochu chtít a nežebrat zde na foru o pomoc.

Hoši, já si také trať poctivě koupil, tak samo, jako kdysi BP, ale tam jsem proj.... pár aktualizací, tak si to koupím znovu.

Cestu k MSTS jsem kontroloval při instalování této aktualizace, byla správně. Tak jsem to odklikal a nainstaloval to. No, ale skutek utek.
Poté, co jsem dodal do řádku "Cíl" za adresář -mem:512 mi to padalo ještě více. Zkusil jsem dát maximum, co jsem do toho dát mohl, a ono to jede.

Martine, chtěl bych Ti poděkovat za překrásnou aktualizaci, zvláště pak za inovaci Česká Třebová - nákladové nádraží. Je překrásné. A nádraží v Praze jsou také velice pěkná, zvláště večer.

Jen bych se chtěl přimluvit za http://www.forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/4391 . Také bych si přál spojení tratí Valašské Meziříčí - Púchov. To proto, že spojka Český Těšín - Čadca je pro spoustu nákladních vlaků obtížně sjízdná, vyžadují mnoho lokomotiv. A tudy je to o mnoho lepší :).

Naposled editoval moderátor:
Děkuji, jsem rád, že se aktualizace líbí.
Určitě trať přes Vsetín bude, je mi jasné, že mi nedáte pokoj, dokud ji nepostavím :D ale chce to ještě čas...

[rozděleno] Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Napisu vam tu jak jsem postupoval pri instalaci aktualizace 24....
Nejdriv jsem si zazalohoval ostatni trate a smazal, potom jsem se pustil do instalace aktualizace 24. Aktualizaci jsem nainstaloval do slozky kde mam msts... spustil jsem train store a dal jsi volnou jizdu z mostu do decina. To slo bez problemu. Pak jsem chtel zacit v Sumperku a nastal prvni problem. Dostal jsem se do menu a dal jsem zacit (vzal jsem si na to pantera 640), msts nacitalo trat (nastavuju simulator, spoustim svet atd.) a dostal jsem se do faze "Inicializace a nahravani je kompletni" (nejak tak se to pise :D ) no a takhle mi to zustalo stat asi 2 minuty a msts spadlo... zjistil jsem pak ze neprojedu usek: Praha Bechovice - Olomouc. Ostatni projedu bez potizi... Mate nekdo podobny problem a uz se vam ho podarilo vyresit? Jestli tak mi prosim napiste ;)

RE: Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Ahoj.
Počkej, jak smazal? Ty instaluješ aktualizaci do holé složky routes? To by byla chyba. Jinak jak píšeš tento způsob načítání, tak to mi dělá taky, ale není to tratí (a né jen u 321, ale u všech: Ztracená old, DVK, BP), ale počasím. Proto jsem u tratí BP opravoval počasí od Blackwolfa. Jaké máš zadané počasí a kolik hodin výjezd ve volné jízdě? Ono totiž například v zimě, v určitou dobu rozednění musíš načíst ve volné jízdě jiný čas a pak teprve save v aktivitě nebo si zadat kritický čas ve volné jízděm až po onom prvním načtení. Zjistil jsem totižm že je někdy MSTS zmatený a neví, zda má načíst den, noc a spadne právě tímto způsobem, co jsi popsal. Další věc, nedoporučuji dělat testy tratě s Jardovým Pntherem. Model má tolik polys, že ti může MSTS padat právě kvůli tomu.:D V chystané aktivitě mám v HK na BP pár vozů a Pnther mi aktivitu stejně vždy shodí s hláškou nenačtení do Světa a musím retartovat aktivitu z uložení těsně před načtením soupravy.:P
Dan

Dan J. napsal:
Ahoj.
Počkej, jak smazal? Ty instaluješ aktualizaci do holé složky routes? To by byla chyba. Jinak jak píšeš tento způsob načítání, tak to mi dělá taky, ale není to tratí (a né jen u 321, ale u všech: Ztracená old, DVK, BP), ale počasím. Proto jsem u tratí BP opravoval počasí od Blackwolfa. Jaké máš zadané počasí a kolik hodin výjezd ve volné jízdě? Ono totiž například v zimě, v určitou dobu rozednění musíš načíst ve volné jízdě jiný čas a pak teprve save v aktivitě nebo si zadat kritický čas ve volné jízděm až po onom prvním načtení. Zjistil jsem totižm že je někdy MSTS zmatený a neví, zda má načíst den, noc a spadne právě tímto způsobem, co jsi popsal. Další věc, nedoporučuji dělat testy tratě s Jardovým Pntherem. Model má tolik polys, že ti může MSTS padat právě kvůli tomu.:D V chystané aktivitě mám v HK na BP pár vozů a Pnther mi aktivitu stejně vždy shodí s hláškou nenačtení do Světa a musím retartovat aktivitu z uložení těsně před načtením soupravy.:P
Dan
Ne Trať 321 jsem tam nechal, zas tak blbej zatim nejsem :D Volná jízda: ČD 640/810.007 Šumperk -> Zábřeh, léto jasno, počasí jsem si nijak neopravoval... neumim to.

Prochy_msts napsal:
Ne Trať 321 jsem tam nechal, zas tak blbej zatim nejsem :D Volná jízda: ČD 640/810.007 Šumperk -> Zábřeh, léto jasno, počasí jsem si nijak neopravoval... neumim to.
A čas odjezdu?

Já už mám placku od aktualizace 17 a od té doby na 321 jedu a ani jednou jsem neměl problém. Akt. 24 je naprosto perfektní, i když ÚnO mi dává hodně zabrat, co se týče aktivit, tak je to perfektní počin.

Ještě jednou musím složit Martinovi obrovskou poklonu!!! Teď jsem si projel aktivitu Pn vlaku, jehož trasa vedla skrz celou Prahu a trvala lehce přes hodinu - a nebylo třeba ani jednou ukládat. Radši se ani nebudu snažit přemýšlet, kolikrát bych musel ukládat před aktualizací.

Z uživatelského hlediska má tohle vylepšení (pro mne) cenu zlata!!!!

Ještě jednou díky a obrovská poklona Martine

Ahoj
No, mně to nedá, když stavitel udělá výluku takto, má aktivitář svázané ruce a neudělá nic, zato když si výluku nasimuluje sám v aktivitě, může být situace pokaždí jiná, zde je ukázka Ústí n/O. při průjezdu R 883 Buchlov na trati BP a vše je tvorba v aktivitě, samotná stanice zásahem stavitele není nijak dotčená.
01.jpg
02.jpg

Bendík napsal:
Ještě jednou musím složit Martinovi obrovskou poklonu!!! Teď jsem si projel aktivitu Pn vlaku, jehož trasa vedla skrz celou Prahu a trvala lehce přes hodinu - a nebylo třeba ani jednou ukládat. Radši se ani nebudu snažit přemýšlet, kolikrát bych musel ukládat před aktualizací.

Z uživatelského hlediska má tohle vylepšení (pro mne) cenu zlata!!!!

Ještě jednou díky a obrovská poklona Martine

Před aktualizací bys více ukládal, než jezdil :D
Ale chci ještě jednou upozornit, že ta úprava Prahy je hlavně dílo Matese, on to vymyslel, on přišel s možností, jak to zrealizovat a on se i velkou mírou sám na přestavbě celé Prahy (+ Kolína, Ústí nad Labem a Děčína...)podílel, takže poděkování patří hlavně jemu

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře