Zdravím, nevím jestli psát tady, nebo do chyb. Popíšu svou situaci. Když v Train Simulator spustím aktivitu jinde na trati (např. v Kolíně) tak jede bez problémů, ale když spustím aktivitu, nebo si vytvořím aktivitu s počátkem v Praze na hl.n., tak mi to nejprve házelo hlášku s chybějícími modely, když veškerou grafiku v základním nastavení dám na minimum (Dobrá animace), tak se mi Praha v pořádku načte, ale jakmile již posunu o jeden stupeň navíc (samozřejmě pak zkontroluji nastavení v Detailech grafiky, aby tam nemělo být nastaveno to co nemá), tak mi to začne hlásit, že selhalo vytvoření terénu, zkoušel jsem prozatím veškeré dohledané rady (úprava souboru soundcfg, defragmentace, i když jí mám automaticky nastavenou, stáhl jsem si nejnovější MSTS Bin a mám stažené hlášení pro slabší počítače). PC mám nastavený podle desatera CPU 2GHz, RAM 3GB, grafika: Mobile Intel(R) Series Express Chipset Family (1325612 KB), OS WIN Vista. Před tím mi MSTS a Trať 321 šlapalo jak hodinky (měl jsem aktualizaci 20), pak jsem si notebook přeinstaloval. MSTS jsem instaloval předevčírem a k tomu i nově zakoupenou trať, vše podle uvedeného návodu k němu přiloženému a doplnil jsem to nastavením z destaera, žádné jiné tratě nemám v MSTS, zkoušel jsem spouštět přes TrainStore (i bez něj), ale problém v Praze nadále přetrvává. Snad to bude stačit k popisu mého problému, byl by schopen někdo fundovaný mi poradit? Už jsem trošku z toho zoufalej. Díky moc za pomoc.