Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím,
uvažuje autor i o rozšíření tratě "víc na západ", např. do Karlových Varů po již stávající 140-ce?
Zatím děkuji.

Zdravím,
uvažuje autor i o rozšíření tratě "víc na západ", např. do Karlových Varů po již stávající 140-ce?
Zatím děkuji.
Myslím,že tady Martin psal,že tenhle směr zatím zastavuje kvůli rekonstrukci K.Varů.

To já to mám obráceně. Než se rozhoupám stavět nějaký nový úsek, tak mi jej v reálu zmodernizují. Stále mám pocit, že v reálu se staví rychleji než já v MSTS.
Na druhou stranu si nepamatuju,že by se na Tvých tratích tak brzo objevily pomalé jízdy.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím pánové, ještě by se docela hodil model čekárny, která je na peronech ve zmodernizované stanici Ústí nad Orlicí, má někdo zájem o vymodelování?
Fotky i rozměry dodám :)

DSC03310.JPG

Určitě by zájem byl.Jinak se mi (snad) podařilo 321 po 26.aktualizaci rozjet.Při 1.pokusech mi to vyhazovalo chybu o vadném patchi Frydek-Mistek - Cesky Tesin.Napadlo mě udělat úplně nový patch přes Track Viewer v OR a ono se to během chvilky načetlo.Bude to sice ještě hodně práce udělat znova všude nové patche,ale aspoň se tak (snad) vyvaruju nenačtení tratě.Je to zároveň taková pomoc pokud někomu v OR trať ještě nejede.

tak na usek ZA-ZV sa mega mega mega mega tesim kedze je to moja domovska trat,,,naistalujem zas msts a hor sa na aktivity :P :P :P....

este mozno otazka menil si nieco kolajovo v tomto useku alebo len dostaval krajinu ?

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Martine, prosím teď jsem nově instaloval tvoji trať z dývka po reinstallu MSTS a mám dotaz, je někde možné ještě získat staniční hlášení pro slabší PC? Díky moc :)

v poslednej aktualizácií už su aplikované. čiže všetci používame upravené zvuky pre slabšie PC

No já mám aktualizaci dávno hotovou, teď si dopřávám relax v podobě Far Cry 4 a Flight Simulatoru. :D
Aktualizace vyjde, až budou vymodelované požadované modely (terminál v Mošnově atd.), datum vydání tedy záleží na vás... :)

...
Aktualizace vyjde, až budou vymodelované požadované modely (terminál v Mošnově atd.), datum vydání tedy záleží na vás... :)
He he Martine, měl jsem včera nutkání tohle napsat za Tebe, protože jsme se o tomto asi před měsícem bavili.
Jsi šikulka, že už máš hotovo a jen relaxuješ. Já stále potím krev. Ani nechtěj vědět z čeho jsem poskládal halu v Mošnově. Protože ten škaredý defaultní hangár tam byl jako pěst na oko.
Já mám ještě nějaké dodělávky v Mošnově a pak zalesnit a zastavět úsek Studénka - Polom. Ještě nikde nemám cedulky zastávek a osvětlovací lampy. Mnohé jsou na bránách TV, takový model také nemáme, alespoň já ne. Zkrátka aktualizaci asi vydáš Ty jako první.

Tak jsem po krátké pauze opět začal budovat a zde je na ukázku nová zastávka Praha Běchovice Střed
uv01.jpg

Odbočka Blatov - většina výhybek na 100 km/h
uv02.jpg

Zastávka Praha Klánovice
(tady jsem skoro obrečel smazání toho krásného modelu od Romana, ale co se dá dělat, modernizovat se musí...)

uv03.jpg

Příjezd do Úval - většina výhybek na 80 km/h (jako před modernizací)
uv04.jpg

Stanice Úvaly
(opět srdcervoucí zážitek s mazáním modelu starého peronu)
uv05.jpg

uv06.jpg

Oblouček za stanicí Úvaly, směrem ke Kolínu
(v tomto oblouku se po modernizaci zvýšila rychlost ze 100 km/h na 110 km/h, velmi efektivní) :-D
uv07.jpg

A zhlaví za stanicí Úvaly, opět mé oblíbené výhybky na 100 km/h :-)
uv08.jpg

Je moc dobře,že díky Zbyňkovi i Tobě můžeme mít obě verze tohoto úseku a tak slzy brzo oschnou. Ať se daří. Tohle už asi bude součástí další aktualizace, nebo ne? Abych nezdržoval, je to jen řečnická otázka. Odpověď poznám až si to stáhnu.

Pěkná práce Martine. Ještě, že mám zálohu a můžu klidně jezdit po starém úseku. Myslím, že na nový úsek si každý zvykne stejně, jako na nové auto.:)

Back
Nahoře