modrá obrazovka pri hraní

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna misop
  • Datum začátku Datum začátku
M

misop

Host
Prosím Vás poraďte mi vždy keď hrám hru, tak po určitom čase tak po 4 minútach sa mi vždy zobrazí modrá obrazovka-http://ukazto.com/?img=DSC00187-mui1.jpg.Skúšal som vymeniť aj RAM,grafický ovládač mám správny.Neviete prosím Vás čím to môže byť?
Ďakujem

Zdravím,
nevím,nejsem znalec,ale možná by odborníkům pomohlo uvést,co všechno máte v "krabici" /velikost RAM,procesor,operační systém apod/.Určitě by se také hodilo napsat,na jaké trati a s jakým trainsetem se to stává. :wink:

David

Stáva sa mi to na každej trati a zostavu mám:
AMD Athlon XP 2000+
768 MB RAM
NVIDIA GeForce FX 5200
Windows XP Service Pack 1

1) tohle patří do PC poradny takhle se zbytečně zakládá nové téma!!
2)mohl jsi se nejdříve pokusit něco najít na internetu
3)Citace j jedné chytré knížky:
Toto je jedna z nejčastějších chyb STOP. Zpráva STOP 0xD1 oznamuje, že se systém pokusil o přístup ke stránkované paměti pomocí příliš vysoké úrovně přerušení IRQL. Tuto chybu obvykle způsobují ovladače při použití nesprávné adresy. Příčinou může být nepodepsaný ovladač, obzvláště nedávno nainstalovaný antivir, diskový nástroj či zálohovací program.

Ovšem moje osobní zkušenosti jsou se starými ovladačemi či nově přidaným HW.

misop napsal:
Stáva sa mi to na každej trati a zostavu mám:
AMD Athlon XP 2000+
768 MB RAM
NVIDIA GeForce FX 5200
Windows XP Service Pack 1

To jseš asi jedinej člověk, o kterým vím, že jede na SP1. :D :D

Tiež mám jednu inštaláciu WIN XP SP1 len pre MSTS, pretože táto je podstatne odlahčená. Ale priznám sa že výsledný rozdiel vo výkone a stabilite v porovnaní s druhou inštaláciou s SP2 je skoro žiadny.

Mě taky hlásila modrá obrazovka,ale ne ve hraní,ale ve win xp,jedině co pomohlo,bylo přeinstalování win xp.Lukáš

Back
Nahoře