Směny strojvedoucího dříve a nyní

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Banán
  • Datum začátku Datum začátku
ad Šnek: ale je tam pohodička. Když si člověk odmyslí šílené zabzař, tak jste stanicí, kde jsem hrozně rád :-)
Budu vás zase týrat pravděpodobně v noci z neděle na pondělí. Vezou mi vagóny odněkud ze Švýcar, něco odstavím do MOVA, s něčím pojedu do Velenic, ale přes Zdice, protože výluka Babiny - Strakonice a s Herkulem to nejde objet přes Blatnou, nemá tam přechodnost.
Petr

Petr Šimral napsal:
ad Šnek: ale je tam pohodička. Když si člověk odmyslí šílené zabzař, tak jste stanicí, kde jsem hrozně rád :-)
Budu vás zase týrat pravděpodobně v noci z neděle na pondělí. Vezou mi vagóny odněkud ze Švýcar, něco odstavím do MOVA, s něčím pojedu do Velenic, ale přes Zdice, protože výluka Babiny - Strakonice a s Herkulem to nejde objet přes Blatnou, nemá tam přechodnost.
Petr

Tak to jsem rád,protože zrovna z neděle na pondělí mám noční.Jenže s Váma je poloviční práce než s budoucím Cargem.Sice ještě neexistuje,ale nějak zbytečně se moc kolem toho mluví a dělají nesmysly."Jako by už existovalo".

Šnek napsal:
Předevčírem jsem se bavil se známým fírou co jezdí na rychlíkách Plzeň-Praha a když jsem viděl jeho turnus,musím říct zlatej turnus denní/noční/3 dni volna co mám já.
Lidičky, když vás tady čtu, tak nechápu, proč se mermo snažim na toho fíru dostat, mam sice eště spoustu času, ale stejně... klucí odborářský, tak se čiňte, ať je líp... Takle špatný vedení si přece nezaslouží tak dobrý lidi!

Bobe, prosímtě, ty si jezdil u čd? a teď kopeš za metro, jesli sem dobře pochopil? Poraď mi prosím, jak to vidíš ty, kde je to lepší...Až si dodělam školu, chtěl bych se vrhnout na fírařinu,sice eště dlouhá cesta a hodně kdyby, ale chci mít přehled.... Myslim, že by mě bavilo obojí, ale u metra se bojim tý automatizace a na dráze zase pořád slyšim, jak je to pakárna, tak nevim.... Možná sem blbej, že se do toho hrnu, když vidim, co je tam za bordel, ale sem mladej a naivní :)

Pro Šneka: tak řádit spolu nebudeme, západoněmecký soudruh chce spinkat doma a přijede na hranice až v 10 ráno v pondělí.
Petr

Petr Šimral napsal:
Pro Šneka: tak řádit spolu nebudeme, západoněmecký soudruh chce spinkat doma a přijede na hranice až v 10 ráno v pondělí.
Petr
Nepatří to sem do vlákna,ale v té době budu bohudík spát.

bob57_cz napsal:
Mortega napsal:
Bobe,.... ale sem mladej a naivní
Kdyby teď hned udělali u CD stejné podmínky jako v díře ( směny a pauzy, odbourání nesmyslných statistik, zjednodušení a zprůhlednění předpisů, přidali slušně love, definitivu, ...), možná by mne i ukecali ... :lol: .
Ale je tam hóóódně ALE !
Klidně se mi můžeš rozepsat, zajímají mě ty ale....

Mortega napsal:
Bobe, prosímtě, ty si jezdil u čd? a teď kopeš za metro, jesli sem dobře pochopil? Poraď mi prosím, jak to vidíš ty, kde je to lepší...Až si dodělam školu, chtěl bych se vrhnout na fírařinu,sice eště dlouhá cesta a hodně kdyby, ale chci mít přehled.... Myslim, že by mě bavilo obojí, ale u metra se bojim tý automatizace a na dráze zase pořád slyšim, jak je to pakárna, tak nevim.... Možná sem blbej, že se do toho hrnu, když vidim, co je tam za bordel, ale sem mladej a naivní :)

Jo taky bych se rád stal fírou, ale taky mám před sebou dlouhou cestu asi delší než ty.K metru bych nešel ani za nic.Sice tam je větší plat, ale zase abych se bál, že mi v metru někdo zkočí po mašinu to radši půjdu k CD.Tam je takový riziko sice taky, ale menčí.A zase u Cd jezdim v přírodě.I když někdy se neztíháš kochat přírodou.
Chtěl sem se zeptat na jednu věc, kterou ještě nevim.U fíry u Cd sou ty služby 12-ti hodinový a každej den?

Matýsek napsal:
363 084 napsal:
Chtěl sem se zeptat na jednu věc, kterou ještě nevim.U fíry u Cd sou ty služby 12-ti hodinový a každej den?
To máš různou délku.
Různou délku směny, různé časy a místa nástupu - ikdyž na zálohách je jakási pravidelnost.

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
Matýsek napsal:
363 084 napsal:
To máš různou délku.
Různou délku směny, různé časy a místa nástupu - ikdyž na zálohách je jakási pravidelnost.
V 01:26 nastoupíš třeba na směnu, která ti dá celkem 08:12, ale končit budeš ve 13:48 :lol: !

Zrovna ze soboty krásný příklad - nástup na hl.n. Os 9031 a jízda do Čerčan - hodina čekání na obratu - návrat do Prahy s 9008 a pak ještě jednou totéž s 909 a návrat s 9032 - takže od 8:00 asi tak do 18:00.....díky Posázvským linkám vyjížděli s 20 minutami a dojeli jsme do Prahy tak, že do dalšího odjezdu zpět bylo tak na jeden krvavý obrat....asi 4 minuty.

A hnedle další - nástup na Os 9005 - příjezd do Čerčan asi něco okolo 11:00 a do 16:30 tam fíra seděl na mašině......šichta taky něco okolo 10 hodin a najel všehovšudy 2 vlaky a najeto cca 140 km....

Martens napsal:
bob57_cz napsal:
Martens napsal:
Matýsek napsal:
363 084 napsal:
To máš různou délku.
V 01:26 nastoupíš třeba na směnu, která ti dá celkem 08:12, ale končit budeš ve 13:48 :lol: !

Zrovna ze soboty krásn....

A hn......
Tak to je krutý no, to je asi ta nejzávažnější věc, který bych se bál, ty časy, je to kolikrát na hlavu, to, co sem slyšel od známýho z metra, tak je nepohodovější noční, jede poslední metro, dá si 3 hoďky spánku na českomoravský či kde a jede zase prvnim ráno.... Ale pořád bych radši do tý přírody... :D

Back
Nahoře