Jarní setkání na Olešné

Miky945 napsal:
Ještě jsem chtěl podotknout,....

Zdarec!
Ty karty jsem Ti věnoval (chápu, bylo to už v pátek :P), no a co se týká toho kapodastru - ještě včera večer v práci jsem přemýšlel, jestlipak ho mám a vůbec mě nepřekvapuje, že jsem ho někde nechal. (Trsátka už vůbec neřeším - když si tak spočítám, kolik jsem jich za ty roky co hraju nakoupil, mám podezření, že celá republika hraje mými Dunlopy! :cool: )

Jinak velké díky všem zúčastněným za skvělou partu, pohodu a zábavu, a hlavně Tobě i Mírovi za dokonalý servis. Akce byla opravdu skvělá a neměla chybu!

Díky, Tom

PS: Snad jen jeden návrh bych měl pro příště, a to vyřešit vztah Deterio - sekera. Buď někde zamknout jedno, nebo druhé. Musím se přiznat, že když jsem je viděl pohromadě, tak jsem okamžitě vystřízlivěl a raději si k nim sedl zády.
I když, na druhou stranu, musím uznat že Deterio má bezesporu velmi fascinující styl práce s tímto nástrojem, a dosud jsem nic podobného nezažil, ani neviděl. Bez zajímavosti nejsou ani jeho regenerační schopnosti - měl jsem za to, že něčeho podobného jsou schopni pouze někteří plazi a univerzální ptakopysk. To mi fakt nejde do hlavy, jak to dělá, že mu jednotlivé oddělené části těla okamžitě opět dorůstají, aniž by to bylo postřehnutelné, a aniž by to on komentoval! :D

Tom Kanka napsal:
....

PS: Snad jen jeden návrh bych měl pro příště, a to vyřešit vztah Deterio - sekera. Buď někde zamknout jedno, nebo druhé. Musím se přiznat, že když jsem je viděl pohromadě, tak jsem okamžitě vystřízlivěl a raději si k nim sedl zády. ...
V tomto případě to mohla být osudná chyba a vyřadil jsi si možnost uhnout, pokud by Deterio měl se sekerou ještě rozšířenější pole záseku. Potom je i zázrak, že ostatní jste přežili ve zdraví. :D

Měli jsme ho nechat v té kulničce zavřenýho.Tam měl židliček až až.Jenomže on se zmetek dostal ven :D a rovnou šel po sekyrce.Ještě že nešel po motorvce.To by asi nedopadlo moc nejlépe :D

K tej nezdravej strave v Olešnej - no nedajte si špekáčky, zvlášť keď Deterio sa ochotne pričinil o to, aby bolo dosť dreva:

517963f36be3ad1350e79ab6906a1f2a.jpg

fd2ea05a3676f16eb1b1ebec66ffbfd4.jpg

:D

Naposled editoval moderátor:
Příště jej už k ohni nepustíme.
Mirek
PS: KimiR,dej foto,jseš asi jedinej co je máš z pátku.

Nó,tak se tedy hóódně moc stydím,protože jsem tomu původně nevěřil,když mě ráno říkali,že mě upadlo tělo na zápraží a do postele mě už musely dotáhnout,ale tyto snímky to dokazují.
Příště budu hodný a nebudu pít (moc). :eek:
Alkoholu třikrát zmar,zmar,zmar! :):):)

Tax napsal:
K tej nezdravej strave v Olešnej - no nedajte si špekáčky, zvlášť keď Deterio sa ochotne pričinil o to, aby bolo dosť .....

Možná jsme Deteria opravdu neměli nechávat samotného - buhví co se tam dělo! Nejdřív sekera, potom oheň,...
V tom ohništi totiž leží nějaká hlava!!!!!

Tom Kanka napsal:
... Možná jsme Deteria opravdu neměli nechávat samotného - buhví co se tam dělo! Nejdřív sekera, potom oheň,...
V tom ohništi totiž leží nějaká hlava!!!!!
To včil narážaš na tú neuveriteľnú Deteriovu regeneračnú schopnosť? Čo ste mu vlastne v piatok dali piť a huliť? Ak si spomeniete na tú správnu kombináciu, tak spôsobíte revolúciu v medicíne :D

Všichni tady stále píšete o Deteriovi, ale nepřipadá Vám divné, že jako jediný zde ještě nereagoval ? Přežil vůbec ve zdraví tu vaší akci? :)

Je nezničitelnej.Zato mě bylo blbě až do středy.
Zato zítra jedu dopit tu bečičku,ale opatrně. :)

Ahoj tak fotky z pátku,omluvte kvalitu foceno mobile

bad689bf5e598e85bd009591ef82abf0.jpg

71fd0b5565561ec9a974b784de34acc0.jpg

5a96477fd0205fe5f34f968edc0374eb.jpg

a15806937b5a01fa504ca93c34fa07fc.jpg

Hups chybička se vloudila,Moderátoři aď smažou ten příspěvek předtím,zapoměl jsem na náhledy,díky

aae2970542e955ec6818698aefd4010f.jpg

a9004ef28be6335bf8d9d3efc8e8811a.jpg

dcd0fb2f245395045a0620584386ab1c.jpg

No já nevím, ale vždy když máme sud, tak pijeme nejdřív točený a teprve když dojde, začnem špuntovat lahváče. A kdo vymyslel, že se to bude dělat opačně, he? Tuším, že ňákej Česnek! :cool:

No jo, uznávám, ale už tam jsou tak jenom dvě.
Tak ráno vrátit sud a domů pane Berka, domů.
Mirek

Back
Nahoře