Nejde rozbehnut suprava v aktivite

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna ferenc003
  • Datum začátku Datum začátku
F

ferenc003

Host
Ahoj, mam takyto problem : stiahol som si akti vitu (konkr. PAJA_5701) a po spusteni ked mam povoleny odchod mi nejde rozbehnu t suprava.........
Avsak normalne pri explore route mi ta ista suprava funguje bez problemov......... NEVEDEL BY MI PROSIM NIEKTO PORADIT? DAKUJEM :(

Zkoušel jsi procvičit smeták a živák? Někdy to pomůže.

Tuhle aktivitu neznám, nevím, co jí veze, ale u elektrik(X6X) je to teďko tak, že když pohneš ovladačem zběrače, tak to ještě chvilku trvá než naběhne napětí. A když navolíš výkon ještě, než se pootočí prasátka a vyletí Umetr, tak ti to nejede a pak musíš zmačknout živák. Já s tím napoprvé měl taky problém. Když mi cokoli nejede, první co vždy zkouším je tlačítko bdělosti.

S pozdravem 714.018-9

714.018-9 napsal:
Zkoušel jsi procvičit smeták a živák? Někdy to pomůže.

Tuhle aktivitu neznám, nevím, co jí veze, ale u elektrik(X6X) je to teďko tak, že když pohneš ovladačem zběrače, tak to ještě chvilku trvá než naběhne napětí. A když navolíš výkon ještě, než se pootočí prasátka a vyletí Umetr, tak ti to nejede a pak musíš zmačknout živák. Já s tím napoprvé měl taky problém. Když mi cokoli nejede, první co vždy zkouším je tlačítko bdělosti.

S pozdravem 714.018-9

Tuším,že ten živák nesouvisel se sběrači, ale souvisel obecně stím, že po inicializacei aktiviy nebo po přechodu na druhé stanoviště vždy vyletěl některý monitor a pak pomohl ten Tebou zmiňovaný reset.

Byla to vlastnost elektrik v jedné z posledních verzí MSTS Bin.

DAKUJEM za radu skutocne v tom bol ten zivak..........este raz vdaka :roll:

Back
Nahoře