[ANKETA] - Čím nejraději jezdíte

Čím nejraději jezdíte v MSTS

• Hlasovalo členů
    55
Tax napsal:
V MSTS máme ( teda ako kto ) 264.0 ...

Hmmm, to je ta z té várky obrázků z prosince 2010, u které jsem oslintal obrazovku a u toho v podstatě zůstalo. Takže bohužel platí to "jak kdo"..... A po událostech z roku 12 jsem si Pikka otravovat netroufal...

Tax napsal:
Mluvíme o stejném stroji? Cca 60 tun živé váhy Gölsdorfova dítka? Nohatá, resp. KkStB řada 108? Jestli jo, tak tu chcu vidět na vlastní oči... :cyclops:
Sory, ulítl jsem. Splet jsem si 375.007 v NTM v Praze.
Mirek
Chtěl bych model v HO ale 1700 euro nemám

Naposled editoval moderátor:
Michal napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Já tušil, že dole v suterénu celou dobu jen nepojídáte párky.
No jasně, dole bylo tajné záškodnické TS doupě, které svou činností rozvracelo MSTS slezinu. :D
Ano, dole bylo TS doupě. Však já jsem prosil Iďáka, zda by nemohl poprosit Romana, zda by nepřijel, prosba byla vyslišena. Ono nahoře byla plná práce s MSTS, tak jsem nechtěl rušit s tim, kdo chce něco o TS ať jde dolu. Já jsem viděl i Hektora v TS.

Dan J. napsal:
Ahoj Zbyňku.
No já taky musím v Pardubicích přesedat a jezdím spoji ČD. Bohužel po 20. hodině už nic z Ostravy dál jak za Olomouc nejde, ani ti soukromníci. Jinak musím souhlasit s problémy velkých zavazadel. Když vezu hardwer k bicím v kufru a nejdeou kupéčka, kde tu kysňu o velikosti většího ktarového komba narvu do dkládacího prostoru na tak tak a jsem donucen jet velkoprostorovým vozem, tak má obsluha rozvážející jídlo a pití smůlu, poněvač přeze mne neprojede.:P Už jsem měl několikrát výměnu názoru, pokud jel vlak z Parduber na Ostravu poněkud obsazenější a číšnk nebo jak se jim říká se vztekal, že nemůže projet s vozíkem, načež jsem mu já odpověděl, že si onen kufr asi na hlavu nepostavím...:D Navíc teď začínají dělat z kupátek oddíly pro matky z dětmi do 10 let, které kdysi bývaly ve služebáku.
Dan
Ahoj Dane. Díky za praktický názor. Někde na FB byla fotka, jak náš kontrabasista s harfistkou cestovali v EC z Ostravy do Prahy po našem Jarním koncertě, také ve velkoprostorovém oddíle. Pěkně s kontrabasem ucpali uličku k radosti personálu s občerstvením. Harfu naštěstí nevezli. :)
Zkrátka nic proti soukromníkům, ale v kombinaci s přestupy a zavádění velkoprostorových vozů cestujícím jen zbytečně komplikují život a přestupům na takové vlaky se raději vyhýbají. Ale pokud nic jiného nejede, takové cestování s přestupem na soukromého dopravce se navíc prodraží, nehledě k tomu, že přípoj v návaznosti 5 minut mi v případě malého zpoždění ujede a adrenalín, kdy díky zpoždění mám minutu na přeběhnutí s kufry na jiné nástupiště, také není o co stát.

Tohle vlákno je sice o MSTS vlacích, ale hodí se sem i tato debata.

Back
Nahoře