Jiný EDITOR

vlakovec

Začátečník
Ahoj všichni, hraji MSTS přes OPEN-RAILS a potřebuji upravit aktivitu, ale jelikož mám Widnows 8 tak to nejde protože EDITOR spadne stejně jako normální hra (proto OPEN-RAILS) neznáte někdo něco s čím bych mohl upravovat aktivity? Děkuji

vlakovec napsal:
Ahoj všichni, hraji MSTS přes OPEN-RAILS a potřebuji upravit aktivitu, ale jelikož mám Widnows 8 tak to nejde protože EDITOR spadne stejně jako normální hra (proto OPEN-RAILS) neznáte někdo něco s čím bych mohl upravovat aktivity? Děkuji

Co konkrétně potřebuješ upravit?

Lokomotivu hráče vyměníš například programem ConBuilder. Do W8 instaluj jako správce mimo Program Files, vše k MSTS jako správce, jinak zde je o MSTS na W8 popsáno dost, stačí počíst.

Instaluješ to kam? Po instalaci origo simu z ORIGO CD zapíšeš v zástupci řádek mem a spustíš základní MSTS? Pokud máš MSTS stažené z netu tak se ani nesnaž.

Nemám z netu. Mám origo a nainstaloval jsem do simulátory
P.S. Simulátory je moje vytvořená složka. A jediné co jsem při instalaci úpravyl byla ta cesta do které se to má instalovat.

mne msts ide na W 8,1 x64 s tým že mi grafánra neposlúcha ... inak mi to ide bez problémou

Tam sa ani moc nejedna o mem aj ked ho urcitete treba zapisat soravne. Skor treba instalaciu previest ako spravca tak isto v kompabilite w7, taktiez treba aj nastavit ci uz odkaz na ploche ale aj samotny train.exe. Veetko pustat ako spravca a kompabilita na w7. Skus a uvidis. Daj vedetiet ci pomohlo.

Back
Nahoře