Vložení loko

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Oddy
  • Datum začátku Datum začátku
O

Oddy

Host
Ahoj když vložim loko podle návodu a zapnu hru vše de.Ale jak se mi začne načítat mapa/úkol tak hra spadne a píše že nebyl nalezen soubor <název>eng.sms a ja nevim co to znamená a kde to sehnat. Díky za odpoved.

Chybí ti vozidlo(a), které je použito v aktivitě, použij Activity Converter, který ti chybějící vozidla najde a označí červeně, ta pak všechna postupně postahuj z internetu a nainstaluj či nakopíruj do Trainset nebo zaměň chybějící vozidla za podobná z tvého Trainsetu. Na vše je návod v sekci FAQ

To poison - Oddy vozidlo má, chyba je vo zvukoch. Chybová hláška odkazuje na chýbajúci sms súbor.

To Oddy - ...eng.sms je súbor obsahujúci zvuky, ktoré by si mal bežne počuť pri pohľade na lokomotívu. Väčšina modelov (myslím domáce) používa zvuky od Jaceka, zvuky elektrickej trakcie má na svojej stránke Dejv, vygoogliť, stiahnuť, nainštalovať, skontrolovať smerovanie zvukov v *.eng súbore lokomotívy a ak je všetko v poriadku, tak by sa ti mala trať či aktivita korektne spustiť. Nainštalovaný MSTS Bin beriem už ako automatiku :oops:

Naposled editoval moderátor:
Jáááj já hlava dubová přehlídl to sms, takže to je tak jak píše Yoli :eek:

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den, rád bych se zeptal, jak se v na u tratě BP vkládají soupravy, nebo i samostatné lokomotivy do kolejiště, kde nejsou výhybky (místo nich jsou v v akt. editoru černé tečky). Jde mi o stojící soupravy v Brně hl. n. a Maloměřicích, viz. obrázky. Doposud jsem tyto místa řešil loose consisty. Předem díky za odpovědi.
Brno hl.n. - odstav. loko.jpg Maloměřice.jpg

Díky. Jako traffic s použitím servis 1 jsem to zkoušel, ale ani jednou se mi souprava v aktivitě neobjevila. Budu zkoušet dál.

Tak je dlouhá mezi startbod a vyčkávací bod, navíc musí být určitá vzdálenost i mezi vyčkávacím bodem a endbodem, ostatně v editoru u mnoha aktivit si můžeš prohlédnout jak to je.

Back
Nahoře