Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mohu se zeptat, odkud máš to najbrt kvatro? Popřípadě kdybys rovnou přihodil odkaz, nabídl bych si. Už docela dlouho sháním.
V Paskově to je jedno, ale väčšinou sa jazdí tak ako máš. Skôr Frýdek na Fren sa jazdí na 3. staničnú, a k manipuláku vo Frýdalntě Rils-y skôr malé Shimms-y aj. A Hytláky som tam nevidel.Ahoj. Jaště se pozeptám (skleróza a už jsem do Frenu dlouho nejel), v Paskově, nestojím u perónu na blbé koleji?
Ahoj. Dík, u Mn vyměním. Jde o fiktivní historický vlak u příležitosti pochodu na Ivančenu, zařazený do GVD 2018. Ve Frýdku - Místku, jsem si jistý, že vlak na Frenštát stával přesně tam. Tam jsem jezdil často a nastupoval jsem do Ovy přesně na druhé straně perónu (blíž k budově). A hráč pojede:V Paskově to je jedno, ale väčšinou sa jazdí tak ako máš. Skôr Frýdek na Fren sa jazdí na 3. staničnú, a k manipuláku vo Frýdalntě Rils-y skôr malé Shimms-y aj. A Hytláky som tam nevidel.
Väčšinou vozy na drevo, autovozy aj to len po Frýdek. Ale to si potom môže vymeniť aj uživateľ do reality.
(teda neviem do ktorého GVD to máš situované)