Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co to je za trať? Vypadá to krásně.
090 od Tagyho, taky mu patří dík. Stejně jako Pikkovi za 123.Co to je za trať? Vypadá to krásně.

Tak když už k nám dorazilo i tornádo...Bouře přímo tropická...
No, ono už tak je to palba na GK. Za mne postačující. Nevím nakolik by nějaké úpravy nenaboptnaly na výkon, jak jsem psal ve vlákně ORCZ, už teď se seká celý sim.no je fakt že blesky by se mohli trochu více udělat realistickyklidně rád pomůžu
Kdybys věděl jak, tak do toho. Já to nevím. Ten blesk je tile, který se vykresluje ze 4 možných variant blesku (úhlově natočených). Přes shadery se pak jako overlay mapuje přes klasickou oblouhu a mraky. Bohužel problém je, že se mapuje celá obloha a proto je vidět na více místech zároveň. Tohle aspoň zaručí, že ho hráč má šanci aspoň vidět. Není to o grafice. Takže tak.no je fakt že blesky by se mohli trochu více udělat realistickyklidně rád pomůžu
A já měl takovou radost, jak se mi povedlo ten blesk konečně vyfotit i s tím ozářením...Na takové snímky to Dane není dělané. Musíš dřepět v kabině a nebo jen koutkem oka na oblohu.