Open Rails - galerie obrázků a videí

No, ona podobnou historii má i 047. Akorát čapla jen na podvozku, za měsíc byla zpět v provozu. :D

Zimní romantika v Beskydech. Děti na kopci přerušily sáňkování, protože okolo právě projíždí manipulák, svážející dřevo z Frenštátu pod Radhoštěm do Ostravy. Zatímco některým dětem učaroval vlak natolik, že skoro ani nedýchají, jiné děti vesele mávají, a strojvedoucí je potěší zapískáním píšťaly. Samozřejmě není ani pochyb o tom, že se dětem nejvíce líbila ne mašinka (ta až jako druhá! :D), ale právě nové vozy ze série Innofreight, které teprve nedávno doplnily různorodou sbírku vozů ČD Cargo.

Musím říct, že tým @C3rv , @Pikku a @Josef Vogeltanz opravdu využil čas nuceně trávený doma beze zbytku. Skvělý model, skvělé zpracování, nádherný náklad dřeva, a brzdí to taky suprově.

screen.jpg

Bylo mi přátelsky vysvětlen princip měrné hmotnosti a rozdíl mezi jednotlivými druhy dřeva, z čehož jsem pochopil, že musím provést správnou sebekritiku a poučit se z krizového vývoje. Což jsem učinil a dub na vozech nahradil častěji voženým smrkem (včetně textury, samozřejmě). A kdo by dneska počítal polygony, že?
RunActivity 2021-02-20 19-12-46.jpg
RunActivity 2021-02-20 19-13-07.jpg

Přenesme se do doby, kdy se honorace dopravovala vlaky. Jsme v Dolanech a na nádraží přibyl vlak, vypravený pro místní smetánku, která tráví dlouhé zimní večery v lázních Zlaté Hory. Příjemně vytopený vlak, vedený lokomotivou řady 375.1 čeká na signál odjezdu a přednosta stanice z okna svého bytu zatím kontroluje, zda je vše v pořádku.
RunActivity 2021-02-20 20-32-00.jpg
RunActivity 2021-02-20 20-32-27.jpg

RunActivity 2021-02-20 20-33-56.jpg

Tak nový přírůstek v podobě 363-003 provětráme taky v osobní dopravě. Pětkový Esa se téměř pro osobní dopravu využít nedají, neb strojvedoucích co mají seznání na pětkový Esa je u ČD poskrovnu a Cargo fírové zase nemají licenci na vozbu v osobní dopravě.ol.jpg

Odjeta suprová aktivita na BP. Sp1800. Zažil jsem tam co jsem v simulátoru ještě nezažil. A je vidět že to jde ku předu. Suppprrrrr :) :) :) Sp 1800.jpg

Back
Nahoře