Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pravda. Ale viděl jsem to i u jiných tratí. Fakt to bylo odpudivéty máš pořád ten starý texture pack
Díky staženo. Doufám, že to nebudu muset jet znova. Mým uloženo, ale doufám, že se mi nestane v Brně co předtím. Ten vlak fakt podruhé nasazený nebyl, Takže něco po Load...Dane, ty máš pořád ten starý texture pack. Stáhni si nový. Takhle máš rozmazaný terén a světlé, rezavé koleje, které se Zbyňkovi tolik hnusily.
Můžeš sem dát pár obrázků v plném rozlišení a s HUD prvky jako třeba jízdní řád pod F10? Nemůžu se zbavit dojmu, že je to díky filtrům rozmazané a neostré. I když takhle to na statickém obrázku vypadá pěkně.
Přesně tak. Obrázky jsou takové, protože při hraní používám Motion Blur, FXAA a v možnostech NVidia mám 8xSGSSAA. Zdobí se za jízdy vlaků. Mohu nahrát obrazovky bez těchto možností, ostřejší...Můžeš sem dát pár obrázků v plném rozlišení a s HUD prvky jako třeba jízdní řád pod F10? Nemůžu se zbavit dojmu, že je to díky filtrům rozmazané a neostré. I když takhle to na statickém obrázku vypadá pěkně.