Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No a co? Nač by ho tam jinak konstruktéři dávaliAle tfuj, jezdit na osmej...![]()
Pájavlaky měl na mysli, že podle videa bereš na kontroléru za osmý stupeň.A já stejně nevím o co go.
Hmm, to je možné a zase vím něco navíc, ale bez toho si tu aktivitu nezahraje nikdo, poněvač budete mít sekyru jak prase, Takže bohužel.Pájavlaky měl na mysli, že podle videa bereš na kontroléru za osmý stupeň.
Někdy kolem roku 1978 stálo v celé síti ČSD asi 170 lokomotiv řady T-478.3 (753) ze 408ks vyrobených jen pro závadu na klikové hřídeli. Když si k tomu přidáme i jiné závady nebo třeba provozní odstavení kvůli periodické údržbě, bylo to velmi zlé. Pamětníci si možná vzpomenou na tzv. Barevný turnus v depu Brno - dolní, který tvořily 3 parní lok. - 498.106 (modrá), 475.1142 (zelená) a ještě jedna 475.1 (černá), které se vrátily do pravidelné dopravy na osobních vlacích Brno - Přerov. Do Č.Třebové zase jezdily T.466.0 (735). Motor K12V230DR, který je srdcem Brejlovců měl světové parametry v poměru váha-výkon, ale byl hodné poruchový. Pokud jsem mluvil s kolegy, tak na 8.stupeň nikdo nejezdil i když ho tam konstruktéři dali. Na 742 byl použit motor K6S230DR, který z něho vycházel.No a co? Nač by ho tam jinak konstruktéři dávali
Dane, proč se zlobíš, já nekritizoval Tvou aktivitu, jen jsem reagoval na otázku - proč by konstruktéři to tam dávali. Jinak když už jsme u SJŘ, tak ty s tím 7.st při tvorbě jízdních dob počítaly. Třeba takové 751 8.st zvládaly.Hoši, tak si vemte příručky, jezděte si volnou jízdu a serte na to, Když vemu sešiťák a dělám osobák, musím se řídit jízdním řádem a tečka. Je hezké, kolik bylo poruch, ale váš hyperrealismus mně fakt dojímá. Uvědomte si, že AÍ traffic, pokud naberete sekyru, se přizpůsobovat vašemu vlaku nebudě. Takže co? Mám si vzít tuny papíru, studovat, co jak a kde, namísto tvorby aktivit? A nakonec díky realitě, zjistit, že se nedá jezdit a vys.at se na to?
Ne, já se nezlobím, konstatuji jen jednu věc, všimni si, ukáže se skin a začne se reptat o realite grafiti, dám tu video a zase se ozvě Pajavlaky ohledně osmého stupně.Dane, proč se zlobíš, já nekritizoval Tvou aktivitu, jen jsem reagoval na otázku...
Pokud by ta bangle byla vyladěná dle reálu, tak s tím taky ne, protože by jí minimálně uvařil!... bez toho si tu aktivitu nezahraje nikdo, ...