Open Rails - galerie obrázků a videí

Napsal jsem to pro Dana jen jako poznámku (malým písmem), aby ve svých aktivitách se 742 mohl vzít případně v potaz to, že ne každej ho musí používat. Konstruktéři jsou fajn, ale k mašinám se chce chovat trošku s citem – zvlášť, když už jsou to starší stroje.

No a co? Nač by ho tam jinak konstruktéři dávali
Někdy kolem roku 1978 stálo v celé síti ČSD asi 170 lokomotiv řady T-478.3 (753) ze 408ks vyrobených jen pro závadu na klikové hřídeli. Když si k tomu přidáme i jiné závady nebo třeba provozní odstavení kvůli periodické údržbě, bylo to velmi zlé. Pamětníci si možná vzpomenou na tzv. Barevný turnus v depu Brno - dolní, který tvořily 3 parní lok. - 498.106 (modrá), 475.1142 (zelená) a ještě jedna 475.1 (černá), které se vrátily do pravidelné dopravy na osobních vlacích Brno - Přerov. Do Č.Třebové zase jezdily T.466.0 (735). Motor K12V230DR, který je srdcem Brejlovců měl světové parametry v poměru váha-výkon, ale byl hodné poruchový. Pokud jsem mluvil s kolegy, tak na 8.stupeň nikdo nejezdil i když ho tam konstruktéři dali. Na 742 byl použit motor K6S230DR, který z něho vycházel.

Hoši, tak si vemte příručky, jezděte si volnou jízdu a serte na to, Když vemu sešiťák a dělám osobák, musím se řídit jízdním řádem a tečka. Je hezké, kolik bylo poruch, ale váš hyperrealismus mně fakt dojímá. Uvědomte si, že AÍ traffic, pokud naberete sekyru, se přizpůsobovat vašemu vlaku nebudě. Takže co? Mám si vzít tuny papíru, studovat, co jak a kde, namísto tvorby aktivit? A nakonec díky realitě, zjistit, že se nedá jezdit a vys.at se na to?

Hoši, tak si vemte příručky, jezděte si volnou jízdu a serte na to, Když vemu sešiťák a dělám osobák, musím se řídit jízdním řádem a tečka. Je hezké, kolik bylo poruch, ale váš hyperrealismus mně fakt dojímá. Uvědomte si, že AÍ traffic, pokud naberete sekyru, se přizpůsobovat vašemu vlaku nebudě. Takže co? Mám si vzít tuny papíru, studovat, co jak a kde, namísto tvorby aktivit? A nakonec díky realitě, zjistit, že se nedá jezdit a vys.at se na to?
Dane, proč se zlobíš, já nekritizoval Tvou aktivitu, jen jsem reagoval na otázku - proč by konstruktéři to tam dávali. Jinak když už jsme u SJŘ, tak ty s tím 7.st při tvorbě jízdních dob počítaly. Třeba takové 751 8.st zvládaly.

Dane, proč se zlobíš, já nekritizoval Tvou aktivitu, jen jsem reagoval na otázku...
Ne, já se nezlobím, konstatuji jen jednu věc, všimni si, ukáže se skin a začne se reptat o realite grafiti, dám tu video a zase se ozvě Pajavlaky ohledně osmého stupně. :) Teď dělám aktivitu (nikdy nevydávám poue jednu) a kolabuje jízda s párou i posun, něco prostě buguje v ORCZ a jsou rozdrbané skoro všechny páry a staré vozy laděné pro OR. Musím se ale zastat vývojářů, tohle je prostě pakárna a vždy se něco podrbě nečekaně. Ale z pohledu aktivitáře? JE TO PEKLO! Vymyslíš scénář a najednou zjistíš, že končíš pattem, Teď budu dávat do sekce ORCZ video, nechápu, co se posr.lo, ale vozy a páry jezdily i v CZ pefektně, né jednu aktivitu jsem pro CZtko dělal, Třeba spěšňák z roku 1968 a vše fungovalo. Je třeba si trochu uvědomit, že jde o simulátor a PC hru, nikoliv reálný železniční provoz, který v reálu dnes třeba řídí dispečer a pokud se na trase fíry (tady hráče) něco vyštění, tak dispečer přizpůsobí v reálu provoz ostatních vlaků. V simulátoru tohle nelze, dopravu řící počítač a ten má pevný scénář. A já chci jezdit a ne se zaobírat miliónem podružných věcí. :)

Back
Nahoře