743 ČD

chtělo by to větší screen a nebo screen se stínama, lae vidíém tam pár chybiček. konkrétně ta zkosená hrana rámu a s tím související úprava pluhu a stejně tak u táhla od zdrží nejsou toliká vidět. Neberte to Mirane jako kritiku, pouze jako připomínku, co k tomu chybí k dokonalosti.

Ale říkal mi kamarád že ta 743 má ještě jeden přídavný pluh na jedné straně nápravy který se dá dá dolu a zas nahoru.Bude to tam taky?
PS:nevím to jistě jestli to je pravda kdyžtak mě opravte.

Něco pro neodborníky Zubačka a Hynďa . 743 010 žádný přídavný pluh kdesi na nápravě nemá, má jen klasické zimní pluhy opatřené sklápěcími plechy s mezerou pro ozubnici aby mohla pluhovat trať co nejvíce nad temeno kolejnice. Ovšem toto zařízení s poviností SŽDC udržovat tratě sjízdné a to i v zimě , poněkud stratilo víznam.

neznamsebe napsal:
Něco pro neodborníky Zubačka a Hynďa . 743 010 žádný přídavný pluh kdesi na nápravě nemá, má jen klasické zimní pluhy opatřené sklápěcími plechy s mezerou pro ozubnici aby mohla pluhovat trať co nejvíce nad temeno kolejnice. Ovšem toto zařízení s poviností SŽDC udržovat tratě sjízdné a to i v zimě , poněkud stratilo víznam.
No řekl bych že se spíše Zubačka špatně vyjádřil nebo nějak přeřekl. Ty sklápěcí plechy na pluhu jsme si prohlíželi a řekl bych že měl Zubačka na mysli právě ty. Aspoň já tedy jo, takže toho "neodborníka" bych si vyprošoval.

Back
Nahoře