Lokálka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dominik
  • Datum začátku Datum začátku
D

Dominik

Host
Dobrý den!

Chtěl bych se zeptat - kde lze sehnat nějakou českou lokálku pro msts?
Díky Dominik :D

Co takhle pohledat v této rubrice? Např. Luhačovice (341 a 346), Trať ČD 236 Čáslav - Třemošnice, Fiktivní trať "ztracená" ... v každé téhle rubrice najdeš linky na stránky tratí a tam, světe div se, většinou odkazy na download.

Chce to trošku zapojit hlavu a nechtít, aby Ti to někdo servíroval na stříbrném tácu ...

: )

mohol by mi niekto poradit preco ked stiahnem lokomotivu alebo hocico ine a dam to rozbalit do ms presne podla navodu instalacie tak mi to vsetko pekne rozbali a dokonci ale v hre sa mi ni neobjavy proste to tam neni dik

Re: : )

Pokud jde o lokomotivu nebo vagon,nestačí ho vložit do složky Trainset,ale musí se vytvořit consists obsahující příslušnou loko nebo vagon.To lze buďto pomocí programu Conbuilder,nebo přímo v editoru Trains Simulátoru.Teprve potom se objeví v nabídce ve hře.

.

Moc dik a ani trat praha bratislava mi nefunguje mohol by si mi aj s tym poradit prosim ta

Re: .

Miso-mt1 napsal:
Moc dik a ani trat praha bratislava mi nefunguje mohol by si mi aj s tym poradit prosim ta

Global a msts Bin 8)

--------------
Poznámka moderátora (Martens):
Zívačka a vepřová - informační hodnota mé i odpovědi E499_2002 je stejná, tj. velký kulový. Než takovou radu, to raději žádnou. Když jsem byl ještě malý teeneager na ostravsku, tak mi naši řikali -gdyž něco pišeš, tak zkus použivat teho velkeho jebaka, co maš mezi ušima. (jebak=velky uher). Takže bych si dovolil použít tuto radu znova.

Re: .

E499_2002 napsal:
Miso-mt1 napsal:

Global a msts Bin 8)

sorry ale vobec nerozumiem v tomto som uplne laik uz som si aj precital ako to mam instalovat ale stale mi to nejde a ani v tom editore neviem stale robit s tymi lokomotivami :)

Back
Nahoře