Diskuzní fórum XenForo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Za mě je na mobilu fórum v poho, ta žádost o cookies mi vyskočila jen jednou. Dál už jsem se s ničím takovým nesetkal. :)

Na PC mi funguje vše, kromě mejlů s oznamem SZ a to již delší dobu. Jen tak se zeptám, jestli to může dělat množství SZ v archívu?

Nefunguje "označit jako přečtené" Namísto operace to zobrazí masku fóra..
Tohle se mi děje u všech vyskakovacích oken. Profil, SZ, zvoneček, editace. Bohužel tak nejsem schopen z mobilu řešit věci okolo ORCZ. Jen z compu, na kterám jsem tak třetinu času. :-(

Blbne to stále. U zvonečku a soukromých zpráv mám jen abecedu. A nefunguje editace. Občas se mi nedoklepne písmenko, tak příspěvky opravuji a nyní to nejde.

Co s tím fórem vymýšlíte? Člověk na něco klikne a je tam rozsypaný čaj. Problém, který neumíte ošetřit? Nebo to mám jen já ve svém FireFoxu?

1.jpg

Ne ne, skoro pořád jsme na tom všichni stejně. Zvoneček nabídne abecedu stejně jako tam máš ty, nejde zmáčknout editace při zápisu na opravu a občas to vymyslím úplně nesmysly

Tak Mozilla je totálně splašená. Jsem odhlášen, při snaze o přihlášení / registraci se znovu objeví zobrazení hl. menu.

Přílohy

• Chyba  v M-F.jpg
    Chyba v M-F.jpg
    187.2 KB · Zobrazeno: 5
Back
Nahoře