Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak už zas to samé...Taky měj hezký večer!
...ale bohužel ne na mém PC.
Ano, i mně už to zase chodí.Tak konečně vše začalo fungovat, už i vidím soukromé zprávy.
Úplně, abych mohl řešit, musím být na compu.Chujoooo..mám to také tak na pikaču.
Zbyňku, promiň, ale nepřijde ti zbytečné zatahovat váš spor i sem? Mně spíš zajímá, jestli bude z mobilu fórum funkčním, než smajlík, či mračoun od Deteria.Ale hlavně, že Deteriovi fungují mračouni. To mu asi ke komunikaci na fóru stačí.
Bohužel, ale situace je furt stejná a komplikoje to komunikaci při tvorbě, zrovna teď, kdy se objevila třeba v ORCZ jedna anomálka s peróny a pokud nezapnu com, na SZ se nedostanu. Nebo jsem kolikrát psal z mobilu a měl spuštěnou aktivitu, pokud se něco vyskytlo.Kdyby to byl jednoduchá záležitost, je to dávno opravené.
Zbyňku omyl, na mobilu mi to nejede furt stejně, jak jsem dával obrázek. Na PC mi jede normálně vše, mimo zpráv o SZ do emailu.Danovi se splnilo přání. Fórům dnes vůbec nejede na Windows, ale na tabletu mi to jede normálně. Sice se známými poruchami, ale jede. Tedy mu to pojede i na telefonu