Diskuzní fórum XenForo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Nejde to řádně ani z compu, smajly fail, upozornění fail. bé, bé, bé, bé. :cool:, Snažím se brečet hezky, ale je to na špatném hrobě, kopíruji nalezené.

Ale hlavně, že Deteriovi fungují mračouni. To mu asi ke komunikaci na fóru stačí.
Zbyňku, promiň, ale nepřijde ti zbytečné zatahovat váš spor i sem? Mně spíš zajímá, jestli bude z mobilu fórum funkčním, než smajlík, či mračoun od Deteria. :) Celkem mi to fakt komplikuje komunikace přes SZ, když se z mobilu do SZ nedostanu.

Dane nejde o spor, ale jde o to, co je důležité nefunguje, a co by fungovat nemuselo tak to funguje.
Jinak v tomto vlákně si můžeme jen postěžovat, že to stále nefunguje, ale to je asi tak vše, co s tím můžeme dělat. Kdyby to byl jednoduchá záležitost, je to dávno opravené.

Kdyby to byl jednoduchá záležitost, je to dávno opravené.
Bohužel, ale situace je furt stejná a komplikoje to komunikaci při tvorbě, zrovna teď, kdy se objevila třeba v ORCZ jedna anomálka s peróny a pokud nezapnu com, na SZ se nedostanu. Nebo jsem kolikrát psal z mobilu a měl spuštěnou aktivitu, pokud se něco vyskytlo.

Hlavně se nejde do fóra přihlásit. Když se odhlásíte, zpět už to normálně nejde. Vypadá to, jako by se při přihlášení vytvářely falešné stránky. Jestli je to tak nevím, ale vypadá to tak.

Danovi se splnilo přání. Fórům dnes vůbec nejede na Windows, ale na tabletu mi to jede normálně. Sice se známými poruchami, ale jede. Tedy mu to pojede i na telefonu

Danovi se splnilo přání. Fórům dnes vůbec nejede na Windows, ale na tabletu mi to jede normálně. Sice se známými poruchami, ale jede. Tedy mu to pojede i na telefonu
Zbyňku omyl, na mobilu mi to nejede furt stejně, jak jsem dával obrázek. Na PC mi jede normálně vše, mimo zpráv o SZ do emailu. :-)

Back
Nahoře