Trať ČD 240 Jihlava - Brno

RE: Trať ČD240 Jihlava - Brno

dnetusil napsal:
Dobrý den, chtěl bych se ptat proč i po stažení akutalizace č.1 se mi nezobrazuje nově vytvořená krajina do Brna.Děkuji
Jestli máš na mysli Brno jako takové tak tam ještě žádná krajina není.

Hynďa napsal:
dnetusil napsal:
Dobrý den, chtěl bych se ptat proč i po stažení akutalizace č.1 se mi nezobrazuje nově vytvořená krajina do Brna.Děkuji
Jestli máš na mysli Brno jako takové tak tam ještě žádná krajina není.
Upřesním,krajina je hotova jen do Heršpic.Ale ty 3 km snad nikoho nezabijou :D Přečti si to o pár příspěvků výš,máš to tam napsané

Ale já to myslím jinak, já tu aktualizaci mám nainstalovanou, ale krajina mi končí v Zastávce u Brna a koleje u Tetčic

dnetusil napsal:
Ale já to myslím jinak, já tu aktualizaci mám nainstalovanou, ale krajina mi končí v Zastávce u Brna a koleje u Tetčic
Tak to ji nemáš nainstalovanou. Zkus ji tam rozbalit znovu a zkontroluj jestli se ti to nerozbalilo do nějaké složky vedle.

Zdravím,mám takový problém.Stáhnul jsem si trať a přidal do MSTS.v pořádku se načte hra jako MSTS a když kliknu na položku "Tratě a vlaky" tak mi MSTS zamrzne a spadne.Nevíte prosím někdo co s tím?Děkuji

podívej se, jestli jsou zadané trasy.Složka PATHS v adresáři dané tratě - podívej se,jestli obsahuje nějaké soubory. Druhá možnost - spouštíš msts přes Train Store, nebo přímo ? pokud přes TS, musíš mít u tratě alespoň jednu funkční aktivitu

Ve složce PATHS mám tratě a hru pouštím přímo.Nic jsem s tím nedělal,jak jsem to stáhnul,tak jsem to dal do složky Routes a pak jsem vyhodil původní Global a dal tam nový stáhnutý.A dělá mi to tohle.

Musa napsal:
Zdravím,mám takový problém.Stáhnul jsem si trať a přidal do MSTS.v pořádku se načte hra jako MSTS a když kliknu na položku "Tratě a vlaky" tak mi MSTS zamrzne a spadne.Nevíte prosím někdo co s tím?Děkuji

Chce to alespoň jednu funkční aktivitu. Ve složce tratě ACTIVITIES by měli být zabalené aktivity, tak stačí nějakou rozbalit.

Jo už to mám,šlape to jako hodinky.Děkuji Vám moc

Naposled editoval moderátor:

Já mám taky malý problém. Po aktualizaci mi trať na spoustě úsecích bez varování padá. Například jízda Krahulov-Okříšky, v polovině trasy pád do mrtva ( Kank na stejném úseku zaznamenal asi 2s mrtvého načítání a pak se mu to rozjelo ). Okříšky-Stařec, těsně před stanicí pád. Černá obrazovka a k Bilovi.
I při běžných testech mám pády. Pokaždé když chci trať jenom vypnout tak místo hlášce o ukončení totální pád.
Něco už jsem tu zažil ale tohle ještě ne a nevím co s tím. Přeinstaloval jsem celou trať ale chová se stále stejně. A upřesním že je jediná která mi to dělá. Ostatní jedoucí pod stejným GLOBALEM jedou bezchybně.

Já jsem měl s těmi nenadálými pády v jedné stanici taky problém, nakonec jsem zjistil, že není problém v Globalu, ale v konkrétním souboru tsection.dat, který musí být ten správný.

Jacek napsal:
Já jsem měl s těmi nenadálými pády v jedné stanici taky problém, nakonec jsem zjistil, že není problém v Globalu, ale v konkrétním souboru tsection.dat, který musí být ten správný.

Ahoj, já jsem taky neodolal a stáhl si 240, ale ani s origo Globalem vystaveným na stránce mi nejde spustit. Padá to bez výstrahy, byť jsem UZK dělal a v Tsection. dat se velice dobře vyznám, tak jsem se nedostal ani do RE, natož do volné jízdy. Někde je záludnost, musím na to přijít. Až se dostanu do trati, bude trať upravena na UZK 3.20, aby se nemuselo pěstovat 1.000.000 Globalů a Tsectionů.
Tygy

Já bych vážně potřeboval pomoc. Testuji novou aktivitu a díky tomu že mi ve zmiňovaných stanicích spadne celá trať nejsem schopen pokračovat.

Ad Tygy:
No i když se to zdá že to s tím nesouvisí, tak tato trať pokud nemá alespoň jednu funkční aktivitu nejde spustit. Ani v Editoru.
Tommy66 napsal:
Já mám taky malý problém. Po aktualizaci mi trať na spoustě úsecích bez varování padá. Například jízda Krahulov-Okříšky, v polovině trasy pád do mrtva ( Kank na stejném úseku zaznamenal asi 2s mrtvého načítání a pak se mu to rozjelo ). Okříšky-Stařec, těsně před stanicí pád. Černá obrazovka a k Bilovi.

To je divné, protože aktualizace se těchto úseku skoro nedotkla.

Ve staré verzi se mi trať chovala naprosto korektně. I aktivity ketré jsem na ni vytvořil mi nedělaly problémy. Po aktualizaci mám skutečné problémy. Já fakt nevím kde je chyba, ale je to jediná trať která mi to dělá ( tím odbourávám problémy jako GLOBAL - vzhledem k tomu že vše ostatní jedoucí pod stejným nemají problém ). Takže by mne zajímalo jestli někdo jiný na této trati po aktualizaci na verzi 2 má stejné problémy.

Tommy66 napsal:
Ve staré verzi se mi trať chovala naprosto korektně. I aktivity ketré jsem na ni vytvořil mi nedělaly problémy. Po aktualizaci mám skutečné problémy. Já fakt nevím kde je chyba, ale je to jediná trať která mi to dělá ( tím odbourávám problémy jako GLOBAL - vzhledem k tomu že vše ostatní jedoucí pod stejným nemají problém ). Takže by mne zajímalo jestli někdo jiný na této trati po aktualizaci na verzi 2 má stejné problémy.

Ještě se zeptám, Třebíč a úsek Třebíč - Vladislav jsou bez problému?

Toulavej napsal:
Tommy66 napsal:

Ještě se zeptám, Třebíč a úsek Třebíč - Vladislav jsou bez problému?
To jsem zatím nezjistil. Tvořím aktivitu a zatím se pohybuji pouze mezi Okříšky - Krahulovem a Okříšky - Stareč. Pád mezi Krahulovem a Okříškama se mi povedlo obejít změnou pohledu na zadní vůz vlaku a projel jsem. Ale na příjezdu do Stareče u vjezdového návěstidla pád který se mi nepovedlo žádným způsobem obejít. :(

Pád mezi Krahulovem a Okříškama se mi povedlo obejít změnou pohledu na zadní vůz vlaku a projel jsem. Ale na příjezdu do Stareče u vjezdového návěstidla pád který se mi nepovedlo žádným způsobem obejít.:(
No já měl stejný problém když jsem použil omylem špatný GLOBAL. Jak jsem dojel k vjezdovému návěstidlu stanice Stařeč od Okříšek následoval pád. Koukal jsem že třetí díl tvých aktivit vyšel až po aktualizaci.

Tygy napsal:
Jacek napsal:

Ahoj, já jsem taky neodolal a stáhl si 240, ale ani s origo Globalem vystaveným na stránce mi nejde spustit. Padá to bez výstrahy, byť jsem UZK dělal a v Tsection. dat se velice dobře vyznám, tak jsem se nedostal ani do RE, natož do volné jízdy. Někde je záludnost, musím na to přijít. Až se dostanu do trati, bude trať upravena na UZK 3.20, aby se nemuselo pěstovat 1.000.000 Globalů a Tsectionů.
Tygy
Jak to čtu,tak mám nejspíš unikát Global,jezdí mi na něm 321,090,183,240,jednodlaždice,dvoukolejka,vlečka,Vwb_2,Vwb_2azd,zapadlá,ztracená,ztracená2,ztracená_old a všechny defaultní trati.Základ je z 321 doplněný soubory z příslušných tratí a xtrack 3.20.Načítá se to fakt dlouho,nějakých pár minut,ale vše spustím.Do žádné trati jsem nepřidával žádnou aktivitu,tratě jsou v takovém stavu,v jakém jsem je stáhl.Tak tedy nevím,proč mi to všechno jede...

Já to taky nechápu. Všechny ostatní tratě pod stejným GLOBALEM jedou stále stejně bez problémů. Pouze 240 padá. Pro upřesnění - projedu úsek bez pádu a chci ukončit aktivitu. Dám normálně konec a místo toho aby se mi objevilo klasické menu následuje pád do černa.

Back
Nahoře