Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj. Jde o fiktivní historický vlak, podrobnosti určitě budou v mém vlákně, jen vydrž. Budu dělat i grafické řazení.Dane, chci se zeptat - o který hradecký rychlík jde? Třeba Krakonoš (Hradec a dál) jede přes Nymburk a Poděbrady.![]()
Pokud je v oblouku, tak už propadlý nebude, protože všechny oblouky komplet jsou nově osázené. Ale to tě mohlo napadnout. Proto dávám průběžné info, co už je hotové.Třetí sloup před vjezdeovým do Jihlavy do Havlbrpodu, ja propadlý.
Já jen pro sichr.Pokud je v oblouku, tak už propadlý nebude, protože všechny oblouky komplet jsou nově osázené. Ale to tě mohlo napadnout. Proto dávám průběžné info, co už je hotové.
Nerozumím. A já bláhový myslel jakou budete mít radost, že se někdo pustil do té nekonečné práce na tisících km srovnat sloupy podle troleje, jak je to zalomené ve hře. Jen abyste pochopili, nejsem Icik, který dotváří hru. Tedy jsem nepochopil, proč trolej mimo pantograf píšeš sem. To je mimo moje kompetence. A je to neřešitelné. I kdyby to Icik vylepšil, pokud to neuvidím v TSRE CZ, tak je to neopravitelné. Už to konečně chápeš.?Aha, takže ruzné informace co jsi měl na troleji, tě taky nezajímají.
Přesně. Řešení je, na těch několik málo míst, kde se tohle děje, aby nějaký modelář, vyrobil model zalomené troleje i se sloupem na rozteč k sousedním sloupům. Opravdu moc jich není, spíš je to nalámané na kratší 25m dlouhé. Tak se snažte i někdo další.pokud to vyřeším ve hře, bude se to lámat častěji a nebude ti to sedět na ty úchyty. Začarovaný kruh.