Conbuilder problém v Open Rails

davidk

Začátečník
Potřebuji poradit. Začal jsem hrát open rails a naistaloval jsem si k tomu conbuilder. Jenže je problém. Když se snažím vytvořit soupravu, tak ji vytvořím, uložím a poté se podívám, jestli ji mám v conbuilderu v load content. Tam je, tak zapnu open rails a chci si vybrat soupravu a ona tam NENÍ. Koukám se ještě do složky se hrou a tam také není. Cesta v conbuilderu je stejna jako v openrails. Nevíte, kde může být problém?
Dneska jsem to řešil celý den a nevyřešil, zkoušel jsem různé loko, vozy a nic. Mám celou složku se hrou a se vším zkopírovaný od kamaráda a je mu to funguje, ale mě ne. pro info mám win 8

No pokud si vzpomínám tak conbuilder chce cestu k train.exe a to asi nemáš. Conbuilder je dělán pro MSTS ne pro OR, tam by mělo něco takové vzniknout.

mám cestu nastavenou: C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator, train.exe tam už nejde zvolit

Tak, když si poprvé spustil conbulder, tak se tě to ptalo na cestu, tak jsi měl zadat cestu k tomu train.exe a používat.

To snad není pravda! Pořád něco přeinstalovávat! Na co je asi v CB volba Options, a v ní možnost MSTS Path?

v cb je nastavená cesta C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator, zkoušel jsem ji změnit na C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe , ale to nejde, v seznamu nevidí aplikace, jen složky
Bez názvu.jpg

Dobrý, už to funguje, já blbec to nedával spouštět jako spravce :D . Ještě bych měl jeden dotaz. Proč mám jen 15-25 fps. hra byla otestovaná a bez problému. zde jsou parametry pc: win 8.1 64bit, procesor: intel pentium n3540 2,16 ghz, ram 8 GB, 2x 500 GB HDD

Back
Nahoře