Train Simulator 201x

Delay

Signalista
Ahoj, takže dobrá správa, 17.9. 2015 vydal Kuju daľší diel výborne spracovaného železničného simulátor.

Dobrá správa pre majiteľov TS2015 prebehol update na TS2016 bezplatne.

Aj keď mám pocit že sa nejaké problémy vyskytli a to hlavne so zvukmi. Testoval som viacero strojov na testovacej trati od Romana a dosť chýbali vonkajšie zvuky.

Takže dajte vedieť ako a čo ste spokojný s novým TS 2016 :)

Testoval som pred chvilou 363 a nezaznamenal som, ze by nieco prestalo fungovat. Neviem, ako mali premakany model, ale s TS 2016 sa nezmenilo fakticky nic, takze sa mi moc nezda, ze by zrovna toto bola pricina, ze model zatial von nedaju.

JA som skúšal 1116 a 1216 a zaznamenal som problémy so zvukom. Tak isto animácie stiaračov sa správali celkom divne. České som neskúšal.

Ahoj,zakoupil jsem si krabicovou verzi TS2015 a pri instalaci se simulator updatoval na TS2016.Kdyz si chci projet defaultni trat Munchen-Garmisch-Partenkirchen,tak mi pokazde hra v Munchenu spadne a hlasi to neco jako chybejici "Dump".Zkousel jsem to i preinstalovat a porad stejne.Nevi nekdo,jak to rozchodit?Diky predem za radu

Zdarec hoši.
Chcem sa spýtat ako je to s verziou TS2016.lebo chcel,by som si ju zakupit na Steame,kedže je tam vo vypredaji za 6.99 ,samozrejme to bude asi len nejaka zakladna verzia ak sa nemylilm,kedže je aj napisane,že je to steam verzia.Ale hadam nejake loko a trate tam budu :)
teda moja otazka je ako je to s kompatibilitou napr s tratou a modelmy z Heklovej stranky,alebo z Demovej stranky ? Ci plne funguju ??
Alebo radšej obiednat verziu TS2015,ktoru som nasiel za 7,50 tusim hoci ties v steam verzii.
DAkujem za rady,lebo mam stiahnutu nejaku verziu TS2015,ale tam poriadne nic nefunguje a furt to pada :(

Načo ti bude 2015 keď pri prvom spustení sa ti upgradne na 2016 ? 2015-ku má význam kúpiť len vtedy ak obsahuje viac addonov ako 2016.

Ahoj,mám ještě TS2016 a mám problém. Cca od 1.12.2016, když rozkliknu TS2016, tak se rozsvítí tabulka připravuje se spuštění hry Train Simulator, ta potom zhasne, ale TS se neotevře a nezobrazuje se ani ve správci úloh. Poradíte mi někdo, co mám dělat?

Ja to mám tiež cez steam, ale zakaždým sa spustí najskôr steam a potom sa začne spúšťať TS. Bez steamu sa ti nemôže spustiť.....Ale dajme tomu, že rozklikne znamená v steame dáš spustiť.....Tak skús ešte overiť integritu hry. Veľa krát to pomôže.

Přišel jsem na to sám, vše jsem udělal a teď, když otevřu RailWorks, tak mi to hodí tabulku s nápisem:ERROR: Alpha testing not supported on this card
FILE: DxCommon/cHcShaderTechniqueDx.cpp
LINE:386

Skúsil by som ešte spúšťať steam a a TS ako správca....Ak nepomôže tak novší, alebo vrátiť starší ovládač GK.

Poprípade:

That looks like a problem with a (RailWorks) shader. Can you actually pinpoint exactly how far you get when trying to start up TS? Have you run LogMate.exe to get some details? [C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\LogMate.exe -- run the app' BEFORE trying to start TS]. It may or may not give some clues. Have you got the latest graphics driver? Also, have you tried to verify you game files? Here's how, just in case you do not know>

Along the top of the Steam page, there is a 'LIBRARY' tab - click it and then select 'GAMES'. RIGHT click on Train Simulator and from the drop down list select 'PROPERTIES' (it's at the bottom of the list). A new window will open. From the different tabs along the top select 'LOCAL FILES'. At the bottom of the list that appears, select 'VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE'. Now go and make a cup of coffee and sit back and relax while it does it's job. How long it takes depends on several factors like your internet speed, size of your RailWorks folder, even the time of day. Be prepared for it to take some time. It will check all files and replace missing or damaged ones.

Zkusil jsem spustit jako správce, pořád stejná chyba. Grafiku mám stejnou, jako když jsem si Railworks pořídil a jelo to bez problému-verze Nvidia 369.09 GeForce GT 740M. Než jsem ověřil integritu hry, tak se mi hra též nespouštěla, ale neházelo to již zmíněný error. Mám zakoupenou verzi TS2016, ale ve steamu je u hry obrázek TS2017. Má to tak být? Dík.

A aktualizoval si si teraz driver gk ? Mal by si to skúsiť a keď nezaberie ak máš dobrý net ,tak by som si spravil zalohu trati a asets nech to nemusíš znovu ťahať a dal by som odstrániť obsah a znovu to stiahol.

A z toho obrázku si nerob ťažkú hlavu. Aj keď si si zakúpil TS2016, po nainštalovaní sa ti aj tak vždy hra aktualizuje na najnovšiu verziu, tým pádom aj titulný obrázok :)

Možno budem variť z vody, ale možno by stálo zato preinštalovať aj DirectX. Samotná GK je na RW v poriadku - nie je to síce žiadny top-end, ale mal som ju v predchádajúcom ntb tiež, a hrať sa to na nej dalo. Posledná možnosť je HW problém, ale to by si asi zistil aj u iných hier.

Back
Nahoře