Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

... musím říct, aktivita pěkná (rád jezdím se x5x), nicméně jedna, vlastně dvě malinkaté připomínky ... ta první a asi nejhlavnější, myslím že 3x sem téměř nezvládl dobrzdit na návěstidlo ... v Kralupech sem div nelíbal čočky a ty zbývající dvě sem výstrahu na 120 elegantně prosvištěl asi 130 - 140, to se prostě nedalo. Nevadí. Fakt dvě by bylo asi vhodné přidat trošku více hlášek ... o odjezdu z Vršovic a asi by bylo i záhodno na hlavním informovat o faktu, že si v Kralupech mám zastavit pro rozkaz o pomalé (která taky nebyla zrovna znázorněna v celém úseku) a že by taky nebylo občas na škodu ty "dráteníky" propísknout, aby o mě věděli. Vzhledem k faktu, že sem skoro celý poslední týden jezdil jen "Jurečkovky", kde jsou pomalu vyhazující hlášky i na nadechnutí strojvedoucího malinko anarchie.R 602 Chomutovka
Úsek: Praha Vršovice - Ústí nad Labem
Vozidlo: 151.007
Tak teď mě napadlo opravdu spousta možností jak si todle vysvětlit ...No slovy "Máš ho tam" mě opravdu nevolá...![]()