Prosim pomozte mi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Mergi
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
M

Mergi

Host
Dobry den, moc rad bych si v MSTS zkusil mnoho aktivit, ktere jsem poshanel vsude na netu, ale nemuzu. Delam vsechno presne podle navodu jak pridavat aktivity, ale tu aktivitu mi nejde rozbalit. Ani kdyz zkusim spustit tsunpack z adresare se hrou, hodi mi to chybu. Prosim muzete mi poradit jak na to? Předem děkuji.

Mergi napsal:
Dobry den, moc rad bych si v MSTS zkusil mnoho aktivit, ktere jsem poshanel vsude na netu, ale nemuzu. Delam vsechno presne podle navodu jak pridavat aktivity, ale tu aktivitu mi nejde rozbalit. Ani kdyz zkusim spustit tsunpack z adresare se hrou, hodi mi to chybu. Prosim muzete mi poradit jak na to? Předem děkuji.
A jaká konkrétní aktivita Ti nejde rozbalit ?

Zkousel jsem treba ty Tomesovy aktivity, ale nic. Myslim si ze je neco s tim tsunpackem, protoze kdyz na nej poklepu normalne, tak se nic nestane jen vyskoci chyba. Ale nevim jak je to mozne kdyz mam originalni hru.

Řešení problému je zřejmě tady v sekci FAQ

Nicméně, pokud si stahuješ aktivity odevšad z internetu, tak můžeš narazit na aktivity, které nejsou stavěné nad trainsetem, šířeným s tratí Bratislava-Praha, může Ti to hlásit některá chybějící vozidla.

Proto bych asi doporučil začít s aktivitami zde ze sekce Burza, protože hlavně ty novější jsou v drtivé většině stavěny právě nad aktuální verzí trainsetu.

Ted se mi stalo, ze jsem poklepal na aktivitu a pise mi to chybu, ze to nemuze najit prislusnou trat. Souvisi to s necim ?

Když to nemůže najít trať, tak ji tam asi nemáš. Nemáš více složek ROUTES a GLOBAL ?

Jo takhle .. takze ja musim mit stazenou trat a teprve potom muzu pridavat aktivity k te trati ?
Pozn. moderátora: sem tam sa ešte aj dnes darí objavovať ameriku. No ale že na to vôbec prišiel, sú aj takí, čo si svoju nevedomosť alebo chybu nepriznajú. Napr. moja švagrová ... kúpila si luxuxnú kuchyňu, len pozabudla, že ju nemá kam dať, lebo dom ešte nestojí.

Mergi napsal:
Jo takhle .. takze ja musim mit stazenou trat a teprve potom muzu pridavat aktivity k te trati ?

Ano souvisí to s tím, že to nemůže najít danou trať :wink:. Důvody jsou tyto :

1) trať nemáš nainstalovanou - je potřeba trať stáhnout a nainstalovat
2) trať sice máš, ale mohl sis změnit adresář trati - je potřeba nezasahovat do adresářů trati
3) používáš TrainStore a ten Ti přestěhoval danou trat do svého skladu (přesunem patřičného trk souboru) - řešením je vrátit danou trať zpět ze skladu TS do adresáře MSTS.

Který z těchto bodů to byl?

Nemam tu trat nainstalovanou. Nevite kde bych nasel nejaky trate? kdyz sem hledal na netu tak sem nasel akorat placene.

A co se například podívat do rubriky FAQ? A nebo do rubriky Tratě pro MSTS????
Kdybys to tam nenašel, tak je to 11 téma odshora ve FAQ, nebo hned 1. téma v tratích...

Jenomze ke kazde trati je potreba taky nejake vlaky. Ale kde je sehnat uz tam neni. Omlouvam se ze mam takove otazky, ale jsem zacatecnik.

Mergi napsal:
Jenomze ke kazde trati je potreba taky nejake vlaky. Ale kde je sehnat uz tam neni. Omlouvam se ze mam takove otazky, ale jsem zacatecnik.
objednat si CD od Zbyňka Šemory, kde je trainset používaný pro české tratě, dá se to stáhnout postupně i z http://msts.sinus.cz, ale to je s restrikcemi ( bývalo max. 20 downloadů/den)

další stránky jsou http://www.train-sim.cz , http://skura.msts.cz , http://duuso.demmsts.sk a něco najdeš na odkaze pod nickem Čouda nebo Miran (stránky z hlavy nevím).

Naposled editoval moderátor:
Mergi zdravím. Jestli můžu poradit, tak bych doporučil koupit si CD od Zbynka. Získáš tím nádhernou trať a budeš mít skoro kompletní funkční trainxet. Zbytek různých vozů už pak není problém stáhnout jinde. :D S pozdravem Dan.

Este se chci zeptat. Ale asi to do teto sekce nepatri, tak se predem omlouvam jestli jsem tu spatne. ... Kdyz si stahnu nejakou lokomotivu, tak ji rozbalim presne podle navodu co je prilozeny, ale ve hre ji bud nenajdu nebo mi to pri nacitani trate hodi chybu. Cim to je ?

Mergi napsal:
Este se chci zeptat. Ale asi to do teto sekce nepatri, tak se predem omlouvam jestli jsem tu spatne. ... Kdyz si stahnu nejakou lokomotivu, tak ji rozbalim presne podle navodu co je prilozeny, ale ve hre ji bud nenajdu nebo mi to pri nacitani trate hodi chybu. Cim to je ?

pokud ji nenajdeš, může to být způsobeno tímto :

1) Máš trať, která není stavěná jako elektrifikovaná a tím pádem tam nemůžeš jezdit se žádnou elektrikou
2) Nemáš pro danou mašinu udělaný consits - na toto téma je něco v sekci FAQ

Pokud to háže chybu, tak nemusíš mít vozidlo kompatibilní s MSTS Bin, chybějící cab nebo úplně něco jiného ( byly tam rozdílné struktury cvf. Určitě pomůže napsat text chyby, bo nejsme vševědoucí

Este porad se da koupit ta trat od Zbynka ? Nerad bych prisel o svoje penize. :roll:

Mergi napsal:
Este porad se da koupit ta trat od Zbynka ? Nerad bych prisel o svoje penize. :roll:

Trať BP od Zbyňka Šemory se nechá koupit kdykoliv. Stačí si o ní napsat....
A vřele doporučuji....

Mergi napsal:
Važ svá slova ......trať si nekupuješ, trať je zdarma a platíš pouze za DVD, poštovné, "výpalné" :lol: a další
Další info na http://www.semora.cz

Nech si to poslat na dobírku a o své peníze nepříjdeš.

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře