Tvorba Daniel Marek

Ahoj, klidně, ničemu se nebráním, brejle jsou moje srdcovka, mám ještě další 4 stroje 753.7 ČDC na rozšíření parku, pak Unido 753 718 ale AWT nemám nic.. Pokud něco nafotíte..

A co "emzety" od ČD a Homojetu ? Vectrona už v naších barvách mám, ještě by to chtělo pořádne vozy. Jestli chceš nějake detaily nafotit řekni, na Smíchově mám mezi výkony pauzy dost :)

Tak pokud můžeš, hodil by se mi interier, a možná čelo v NN (Najbrt III). ;) Dík, jen začnu vlastní model, časem, Vojta zakázal zveřejnění, viz RW forum

Aha. :D :D No tam by se taky něco našlo, taktéž interier, no vlastně celý vůz by se hodil, já si jen vypůjčil texturu od Jirky, ten by určitě konkurenci jen tak něco nedal. :D :D

Děkuju, opravím. ;) Budou i bráškové 781-783, pokud Adam vysype fotky. :D :D Jen vidím jednu chybu, která mi jaksi unikla, a to je ta dlouhá stupačka, která tam nemá být..

Hi,

File "tss_753784rv.s" has bad textures'names .....
So , the file tss_753784rv.eng is blank !

Best regards

To Daniel Marek
Soubor tss_753784bs.eng odkazuje na neexistující soubor WagonShape ( cdc_753752bs.s ). Tento soubor je v úplně jiném adresáři (cdc_7537).

Ahoj Dane.
Pokud ti mohu poradit, osolov jednoho, či dva spolehlivé testery, třeba přes SZ zde na fóru, kteří ti skin protáhnou v MSTS, popřípadě ti i drobné chybky opraví a pak až skin vydej. Dávat to někam na úschovnu, nebo třeba ulož to v XXX betaverzích je úplně nanic, nevznikne tak milión verzí skinu.
Přeji hodně úspěchů při další tvorbě.

Jsem tak trochu natlačen do rohu přemýšlením nad odstínem střechy a rámu na TSS, co na tu barvu říkáte? Nechali by jste ji tak, nebo to mám předělat?

Vzhledem k tomu, že v read.me píšeš, že se jedná o stav (těsně) po vyrobení, já osobně bych to nechal tak - barva je nová, čerstvá, tudíž tmavší než se může jevit teď a každý foťák (oko) na to může mít jiný názor, takže jestli se mi na tom skinu něco opravdu líbí, jsou to ty nové barvy. Ale jestli chceš na střeše něco předělávat, zkusil bych mírně odplacatit tu internetovou adresu ...

... zkus sem dát fotku ze které je to dělané, případně to porovnej s dalšími sestřičkami (podle data focení, jestli se barva mění ... píšeš že budou následovat).

Tuto lokomotivu jsem fotil při pobytu v Ústí nad Orlicí během TBZ. Daniel z toho vytvořil skin. Pro další lokomotivy tohoto dopravce jsou fotky z jiného zdroje.

e6AJN.jpg

Back
Nahoře