Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale furt neřeší riziko splácání inc od více autorů. Dodnes třeba nevím, zda vozidla od Hekla nepřebijí include z webu ORCZ. Když máč eng, wag ve složce zcelený, tak se tohle nikdy nestane. Prostě to je daleko víc riziková cesta, ketrá ulehčí vlastně jen ladičům a my pak stejně klonujem engy do modelu a v podložce musíme přepisovat každý eng. Takže 2x tolik práce.Což, předpokládám, řeší podsložka pro ORCZ.
A co je na tom si udělat svůj upravený .eng na .inc ladění a ten přibalit k aktivitám? Vždyť ladění pomoci .inc usnadní tolik práce. Nemusí se upravovat rozměr modelu, nemusí se řešit světla... tohle vše odpadá a myslím si, že @Icik, @Dodo a jejich tým dělají dobrou práci a našli cestu. Já mám ve svém trainstetu vše pod .inc. Dokonce když něco není, tak si to "vytvořím".Ono kolik je sakra práce vzít jeden celistvý naladěbý eng a udělat kopii a jen přepsat cesty k modelu a názvu. Je to úplně to samé.
Zdravím, jak to prosím opravit?Zdravím, neví někdo co s tím? Vše potřebné mám, verzi správnou.
Tohle moc nechápu teď jsem tu 843 zkoušel a žádné podobné problémy jsem neměl, klíček řízení je normálně na ALT+K, nebo jde otočit i myší a ARR se zapíná/vypíná pomocí Shift + W/S.Ještě další věc, nemáš klíček řízení klasicky na Alt+K, ale na Alt+A což je v OR aktivace automatického řízení, navíc ten klíček mě nejde uchopit myší. Sice se ruka u něj objeví, ale ať dělám miší co chci, nic se neděje.
A soubor LS90.inc. tam bude taky dodán?Tohle moc nechápu teď jsem tu 843 zkoušel a žádné podobné problémy jsem neměl, klíček řízení je normálně na ALT+K, nebo jde otočit i myší a ARR se zapíná/vypíná pomocí Shift + W/S.
Jinak chystám opravu známých problémů, jako nekorektní zápis jednoho z motorů a padání hry při jízdě na ARR s použitím EDB, plus některé drobné novinky ohledně stmívání kabiny.
Paráda, tak na tu aktualizaci se moc moc moc těším, prosím šlo by oživit ukazatel proudu i při brzdění EDB, totiž když brzdim EDB tak ampérmetr zůstává na 0, a také na 943 doplnit ukazatel proudu TM, na 843 je ale na 943 ne. Děkuji mockrát. Hezky zbytek večeraTohle moc nechápu teď jsem tu 843 zkoušel a žádné podobné problémy jsem neměl, klíček řízení je normálně na ALT+K, nebo jde otočit i myší a ARR se zapíná/vypíná pomocí Shift + W/S.
Jinak chystám opravu známých problémů, jako nekorektní zápis jednoho z motorů a padání hry při jízdě na ARR s použitím EDB, plus některé drobné novinky ohledně stmívání kabiny.
Původní balíček již nemám, na aktuálním je vše zmíněné ok, o chybě nepříjmání cestujících motory vím, to bylo opraveno v té aktuální verzi 1.1.Ahoj, tak řízení vyřešeno otočením motoru, protože, když jsem to měl původně musel jsem ještě přes Ctrl+E přeskočit a to byl kámen úrazu ne tebe, ale OR, rozhodí se mírně pozice a pak je to problém, který se vyřeší přeuložením aktivity, pak je to OK. Ale jsou tu 2 jiné a to, že motory nepříjímaj cestující a zasadnější ten poslední balíček nepříjíma ORCZ a hlasí chybu. Tedy do vyřešení používám ten původní.
To obšlehněte z naší 842. Ta by vám měla posloužit jako vzor pro definici zvuků druhého motoru.Hlavní věc jsou zvuky, které reagují jen na 1. motor.