Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
750.167 SP Humenné - Dačo na odstavnú kolaj, ale kedže mi jej bolo lúto, tak som spravil aj prevádzkyschopnú verziu. Tento okuliarnik dnes poznáme ako 468.002 patriaci spološnosti PSŽ.
Foto: Kilan
Tak určite by som chcel niekedy spraviť aj ČSD či už celočervený alebo červeno-žltý...ale teraz dúfam že sa mi podarí do Vianoc zverejniť to čo som tu prezentoval a ešte to nieje vonku
Keď sme u tých 750-tok tak Michal Hušek (Houšek?), jeden z "autorov" rekonštrukcie 753 na 750 v LD Brno bol môj veliteľ čaty vo VSSS Poprad. Vždy som videl u neho zložité výkresy brejlovca a nejakej veľkej parnej mašiny, zrejme albatrosa alebo šľachtičnej. Vtedy som toto neriešil a neprišlo mi na rozum že o niekoľko - konkrétne 20 - rokov neskôr sa s tým začnem zaoberať v MSTS
Pekná robota, za mňa klobúk dole. Asi pred 12 rokmi som mal aj ja mániu ŽSR ale so Zvolenskými hybridmi a štvorkami. Ale oproti Tvojej robote to bola mizéria...Mimochodom z čias keď som chodil Tekovom /R580/ na strednú ťahala to jedna veľmi pekná Zámocká mašinka T478.3111, párkrát ma rušňovodič p. Slávik, neskôr inštruktor, teraz dôchodca zobral aj na stanovište , fotka bola aj v časáku Železničář, mám to oskenované: