Rozbití spřáhla při rovném průjezdu výhybky

michael95

Začátečník
Zdravím, hrál jsem aktivitu Glacier Park excursion na trati Marias Pass a při průjezdů výhybky rovně se rozbilo spřáhlo. Povolená rychlost byla 60 mph, já jsem jel něco přes 50. Je potřeba brzdit i při rovném průjezdu, nebo je to bug?

Keďže ide o aktivitu z kategórie tých ťažších, budeš sa musieť správať ako skutočný rušňovodič, tzn. že na max. traťovú rýchlosť môžeš rovno zabudnúť a budeš sa musieť plaziť 40kou, možno aj menej. Samozrejme sa treba opatrne rozbiehať a brzdiť. Takýmito začiatočníckymi chybami som si kedysi dávno prešiel aj ja ... :cool:

Teď jsem zkoušel hrát aktivitu znovu a před první zastávkou se mi spřáhlo utrhlo zase a to jsem jel rychlostí 10 mp/h. Aktivitu jsem před tím uložil a zkoušel jsem zastavit těsně před oním místem a znovu se rozjet. Souprava se sice rozjela, ale při nájezdu na výhybku se jakoby na okamžik zastavila a spřáhlo se utrhlo. Zajímavé je, že pokud aktivitu začnu vždy od začátku tak výhybku se občas povede projet. Jinak aktivita není původní - stáhl jsem ji zde: http://www.railserve.com/jump/jump.cgi?ID=8058

Back
Nahoře