Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Zdravím, hrál jsem aktivitu Glacier Park excursion na trati Marias Pass a při průjezdů výhybky rovně se rozbilo spřáhlo. Povolená rychlost byla 60 mph, já jsem jel něco přes 50. Je potřeba brzdit i při rovném průjezdu, nebo je to bug?
Keďže ide o aktivitu z kategórie tých ťažších, budeš sa musieť správať ako skutočný rušňovodič, tzn. že na max. traťovú rýchlosť môžeš rovno zabudnúť a budeš sa musieť plaziť 40kou, možno aj menej. Samozrejme sa treba opatrne rozbiehať a brzdiť. Takýmito začiatočníckymi chybami som si kedysi dávno prešiel aj ja ...
Teď jsem zkoušel hrát aktivitu znovu a před první zastávkou se mi spřáhlo utrhlo zase a to jsem jel rychlostí 10 mp/h. Aktivitu jsem před tím uložil a zkoušel jsem zastavit těsně před oním místem a znovu se rozjet. Souprava se sice rozjela, ale při nájezdu na výhybku se jakoby na okamžik zastavila a spřáhlo se utrhlo. Zajímavé je, že pokud aktivitu začnu vždy od začátku tak výhybku se občas povede projet. Jinak aktivita není původní - stáhl jsem ji zde: http://www.railserve.com/jump/jump.cgi?ID=8058