TrainDriver
Cestující
Ďakujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano. Je to tak. S tím se nedá nic dělat. Při posl. aktivitě s věžákem M120.4, už jsem chtěl vylézt z mašiny a jít těm hňupům otevřít okna...Nejlepší je na konci varování "cestujícím je příliš horko." Tak s tímto fíra na žabotlamě opravdu nic neudělá. Na stanovišti jsme měli termostat, tedy nehrozilo obsluhovat topení a ve voze to byla věc průvodčího. Topení se ovládalo v každém voze samostatně. Ale tohle asi nejde rozlišovat, nastavení bude asi centrální pro všechno.
Přeji pevné nervy. Já se o to pokusil z HK do Pardubic...Ještě na 042 udělám s Regiopanterem,
Kdo hlásil chybu na EC172, že nemůže projet Dražďanama, tak nevim, já to projel. Jen Neustadt jsem minutu visel.
Provedu chefeŽádná souprava nepřekáží, vypněte Alternativní cestu pro AI a vynucenou červenou, dle videa to projet jde, tam fakt chyba není.
Ta sekyra je proto že jsem čekal u červené na předchozím semaforu a pak se nasral a projel to natvrdo abych zjistil v čom to je.Dik za info a až to někdy opravíš dej to nějak vědět měj se a hoj.Aha, tonhle jsem opravoval, tím, že to Zbyněk protáhl po druhé straně, ale to fungovalo i předtím a teď koukám, že máš sekeru, tím pádam si trafik zabral cestu. Musíte počkat, já to doopravím po aktualizaci.