Aktivity pro OR Alcapone_Josef

Nejlepší je na konci varování "cestujícím je příliš horko." Tak s tímto fíra na žabotlamě opravdu nic neudělá. Na stanovišti jsme měli termostat, tedy nehrozilo obsluhovat topení a ve voze to byla věc průvodčího. Topení se ovládalo v každém voze samostatně. Ale tohle asi nejde rozlišovat, nastavení bude asi centrální pro všechno.

Nejlepší je na konci varování "cestujícím je příliš horko." Tak s tímto fíra na žabotlamě opravdu nic neudělá. Na stanovišti jsme měli termostat, tedy nehrozilo obsluhovat topení a ve voze to byla věc průvodčího. Topení se ovládalo v každém voze samostatně. Ale tohle asi nejde rozlišovat, nastavení bude asi centrální pro všechno.
Ano. Je to tak. S tím se nedá nic dělat. Při posl. aktivitě s věžákem M120.4, už jsem chtěl vylézt z mašiny a jít těm hňupům otevřít okna... :-)

K aktivitě "žabotlam" - je hezky udělaná a jako fíra jsem míval tuhle směnu nespočetněkrát. Jen tvůrce modelu "žabotlamu" by si měl pohrát s doladěním. Neodpovídá to reálu. Často vypadává nadporudovka. Čekat na manipulaci do rychlosti cca 10 km/hod. a pak teprve dát sérii s tím, že nezasáhne nadproud. A to samé pak až v rychlosti cca 30 km/hod. a shunty někdy kolem 50 /hod. - takto se žabotlam nechová. Elketrické obvody krokování kontroléru jsou řešeny tak, že proudová relé hlídají max. proud a potom teprve dovolí řadit dalkší stupeň bez zásahu nadproudu. To samé opačně- EDB zase tady je špatně nastavené. V provozu má 2 stupně. B I se dávalo hned na 100 km/hod. B II pod 90 km/hod. Tady když dám B II tak opět nadproud. Zase špatně laděno. Dřív jak po 50 km/hod. tam BII tady nedám aby mi nezasáhla nadproudovka. Rozjezd je opět dost pomalý. Žabotlamy bývaly živější. A ještě jeden poznatek. Když sundám sběrač, tak mi nejdou dolů na obou elektrických vozech, ale jen na tom ze kterého řídím. To je taky špatně. A poslední poznatek pro tvůrce trati 042 - chyba v traťové rychlosti Týniště - Třebechovice. Tam vždy byla 100 km/hod., ne 90. Neberte tvůrci tyhle poznatky jako kritiku, ale jako poznatky k doladění od fíru, který na žabotlamech a touto tratí jezdil. Jinak velká pochvala za krásnou práci. Honza

Jedeš s nenaladěnou jednotkou pro OR, rychlost je opravená, stačí sí přečíst jiné vlákno. Našel by jsi jednotku 452 u Josefa, ale on teď nemá funkční web, tedy stačí si popřípadě vyměnit jednotku a zkusit to s ní. Ale s ní mě dost vypadával proud, chceš se rozjet a nic a pak koukáš, že je spadlá. proto jsem použil s původním engem pro MSTS, kde tak často nepadá.
Ještě na 042 udělám s Regiopanterem, ale také nenaladěn pro OR a ještě nějakou aktivitu z těhle starších GVD, ale tam čekám, až se dodělá krajina na Turnov. Ale až někdy.

Kdo hlásil chybu na EC172, že nemůže projet Dražďanama, tak nevim, já to projel. Jen Neustadt jsem minutu visel.

Kdo hlásil chybu na EC172, že nemůže projet Dražďanama, tak nevim, já to projel. Jen Neustadt jsem minutu visel.

Mi tam brání nějaká souprava JK_EC 172-III-RB31 chtěl jsem ji vymazat z trainsetu ale nikde se tam nevyskytuje.Chtěl jsem poslat foto ale bohužel tady mi to nechce vzít i když jsem tam vyměnil ty přípony.

Žádná souprava nepřekáží, vypněte Alternativní cestu pro AI a vynucenou červenou, dle videa to projet jde, tam fakt chyba není.

Aha, tonhle jsem opravoval, tím, že to Zbyněk protáhl po druhé straně, ale to fungovalo i předtím a teď koukám, že máš sekeru, tím pádam si trafik zabral cestu. Musíte počkat, já to doopravím po aktualizaci.

Aha, tonhle jsem opravoval, tím, že to Zbyněk protáhl po druhé straně, ale to fungovalo i předtím a teď koukám, že máš sekeru, tím pádam si trafik zabral cestu. Musíte počkat, já to doopravím po aktualizaci.
Ta sekyra je proto že jsem čekal u červené na předchozím semaforu a pak se nasral a projel to natvrdo abych zjistil v čom to je.Dik za info a až to někdy opravíš dej to nějak vědět měj se a hoj.

Čus, proto přikládám v aktivitě jř., tak hráč ví, v kolik kde má být +/- 2 minuty. Jinak Ivoši, netřeba natvrdo projíždět. Pokud někde visíš na stůj, dej si volný pohled a můžeš si přeletět po mapě a kouknout co tě popřípadě blokuje.

Back
Nahoře