Aktivity pro OR Alcapone_Josef

Přeuložil jsem aktivitu, tak si to projeďte znovu. A hodil ten Nex jinak, tak je možné, že už to nepůjde vůbec, ja to budu řešit až po aktualizaci. Navalila se na mě práce, tak jediný den dnes mám volno, jinak celej vejkend v Brně, rozebíráme koleje v Králově Poli.

Čus, proto přikládám v aktivitě jř., tak hráč ví, v kolik kde má být +/- 2 minuty. Jinak Ivoši, netřeba natvrdo projíždět. Pokud někde visíš na stůj, dej si volný pohled a můžeš si přeletět po mapě a kouknout co tě popřípadě blokuje.
Dík a ještě maličkost jak se dává ten volný pohled?:rolleyes:

Přeuložil jsem aktivitu, tak si to projeďte znovu. A hodil ten Nex jinak, tak je možné, že už to nepůjde vůbec, ja to budu řešit až po aktualizaci. Navalila se na mě práce, tak jediný den dnes mám volno, jinak celej vejkend v Brně, rozebíráme koleje v Králově Poli.
Dík za info a ještě dotaz to musím tu akt. znovou stáhnout a nainstaloavat že?

A jak jinak asi to chceš projet.
Další věc, chyba v EC171 a neprojetí České Třebové také se u mě neprojevila.

Hele her comandand Dan je to hezký sice ale jinak by jsi mne zprcal že to tu nepatří ale o to nejde poraď co je špatně nebo co dělám špatně u akt.JK OS 15120 na BP když v UO chci přestoupit do druhého řídícího vozu a ejhle tohle??????a ne a ne se dostat na tu správnou stranu barikády!!!!!OS 15120.jpg

Jinak ale Ivoši, Alcapone má své vlákno k tvorbě aktivit, tak stále nechápu, proč se ptáš na potíže s aktivitou od Alcaponeho v mojem vlákně, na aktivitu, které nejsem ani autor, takže vím o ní kulový. :)

Jak nejde, děláš ty někde chybu i mě tohle dělá. Vše vypnuto.
Nevím sice kde už jsem zkusil vše možné ale nejde to tak jsem to vyměnil a mrdup jde to.Jinak jsem zjistil že pokud se mění nebo dává ta jednotka "rb" a je otočená správně teda dozadu jak má být tak to dělá ale pokud je natočená dopředu teda nesprávně a otočí se pak "flipem" správně dozadu tak je to OK.

Je chyba na stránkách. Vše je momentálně přístupné bez přihlášení. Nemá cenu měnit heslo a nic neplatit.

Back
Nahoře