Aktivity pro OR poison

@danci Koukal jsem na ten tvuj RR a nějak nemohu najít kabinu 240 pro OR, vše co jsem našel je nepoužitelný. :confused:
EDIT: Tak kabina CDC 230 na modely-msts má i použitelnou verzi takže první problém vyřešen.

Dan mě připoměl, že už jsem dlouho nic nepřidal na můj strohý yt kanál tak jsem se dneska pochlapil. Aktivita by mohla o víkendu ven tak takovej malej úryvek z jejího začátku. :)

Díky. Mě zase, že mi pulsuje v MG i s Rivou a co je na tom nejlepší, čím vyšší FPS tak víc pulsuje, pokud je FPS okolo 15 jede to plynule, proto testováno ve stabilní verzi, která ukáže špinavá okna.

stabilní verzi, která ukáže špinavá okna
A zase ta má nenáviděná špinavá okna. Co jsem se nažebral u skinařů, aby mi taková zašlá okna umyli. Když jsem taková okna měl na mašině tak první zastavení ve stanici, hups na čelní madla s kýblem a umylo se to.
Před pár lety jsem filmoval úsek Břeclav - Bohumín. To bylo v létě a nálety hmyzu. To bylo na nějakém rychlíku a v každé stanici, než se odbavili cestující, tak jsem stíhal okna umýt. Další stanice a okna opět plná mušanců.

Wapy se šestikolem jsou na webu, v seznamu na doplnění vozidel je i odkaz na upravený leo, teda zatím pouze znehybnění smetáku na dílu "C", který je označen le_480-002_C_trf.wag, stačí jen nakopírovat do složky a použít consist poi_leoexpress z aktivity. Případné chyby hlašte zde, nebo v Návštěvní knize. Díky

Zdravím. Na Pikku stránke nejde stiahnuť ten archív ČDC 181. Vyskúšal som aj cez Chrome aj cez FireFox. A stále nič. Či by nebolo možné ho niekde nahrať ten archív, samozrejme keď autor dovolí. Pekný deň.

Ahoj, dojel někdo aktivitu Pn69151? Já jedu dle rychlostníků, vždy max rychlostí a stavím jen tam, kde mi to stopne dispečer. A přece nemůžu do Zábřehu na Moravě. Na vjezdu mám stůj a kocour v dálce už sune vozy.
Ach jo, škoda tak hezké aktivity.

Ahoj, máš stejný problém jako Šnek, teda jste vy dva co máte do Zábřeha stůj, nikdo jiný zatím nic nehlásil i možná protože v době vydání stáhl Pikku šestikolo dočasně z webu. Testoval jsem to na stabilce i MG a pokaždé jsem do Zábřeha vjel.

Tak co mě tam zdržuje? Jedu dle rychlostníků nejdříve 60 a pak celou dobu 90km/h. Zkus si to v mé upravené verzi a pak dej vědět. Aby tam nebyl nějaký brouk.

Je fakt, že tam mám reálnou adhezi a nemůžu tolik tlačit na kontrolér. :oops:

Back
Nahoře