ORTS modely

Deme, při testování aktivity jsem narazil na problém rozdílné výšky modelu B-čka. Oba jsou skiny (předpokládám) na tvůj jeden a ten samý model, konkrétně se jedná o B654 a B515:

OR_B_model_JPG.jpg

Pokud se ovšem jedná o odlišné typy vozů pod stejným označením, pak se samozřejmě omlouvám.

@DeadFish Nechceš radši pomlčet? Myslíš si, že nevím, že existuje ten samý skin na dva různé modely? A opravdu si myslíš, že kdybych ty 2 různé modely vedle sebe měl, že bych to sem psal? NE! :mad:

Ypsilony mám v trainsetu pro tvoření vlastních aktivit výhradně od Dema, pro jistotu jsem tyto dva vozy vymazal, stáhl a nainstaloval znovu, vytvořil nový consist a podíval se na to znova, a opravdu to tak je, B 515 je vyšší, než B 654. Vím o tom, že modely od O. Janiše a od Dema jsou odlišné.

Autora (Dem) jsem nikde neurážel ani jsem nepsal, že je "wool", jen jsem objevil problém, tak jsem mu napsal a zajímamá mě, jestli je chyba u mě.

Takže, leklá rybo, zůstaň leklou rybou, buď prosím tak laskav a neožívej, o tvé nesmyslné arogantní příspěvky (myslím si, že píšu za podstatnou část fóra) opravdu fakt nestojíme. Už začínají výprodeje kaprů, hupni do kádě a čekej, jestli si tě třeba někdo nevyloví, možná o Štědrém dnu skončíš naporcován na talíři obalen do trojobalu, třeba se onomu šťastlivci zapíchne tvoje kost do krku.

A nechtěli byste si třeba vzájemně takhle hupsnout třeba na klín, když už si tak pěkně vzájemně lajkujete příspěvky? :oops:

Nerobte tu prosim vas s jednoduchej veci problem. Je mozne ze na tento skin som zabudol a stale je vo verzii 1.0....... Az si odpociniem po nocnej pozriem na to. Ok?

@duuso : neuveris ale naskinoval som ho.....sam tomu neverim.

Inak nehnevajte sa na mňa, ale keď sa treba handrkovať to viete popísať litánie, ale keď opravím na webe avizovanú chybu, to už viac ako ten debilný laik zo seba nevytlčete....

@dem: vieš, Milan, čo už s Tebou? Keďže ja mám najbrty akosi v ... a nepáčia sa mi, tak ako Ti ich mám chváliť? ;) :p
To keby si urobil parnú lokomotívu 445.1 ČSD tak to by som híkal ako kindermafiáni nad najrbtom Btvhslktmeu 812-458-7548xxx32645

To bolo adresované účastníkom slovnej prestrelky.......Teba by som nikdy nenútil o i len ten sprostý laik na niečo čo nie je ČSD. Ja len že tu sa mi handrkujú vo vlákne a robia mi tu bordel......a potom už ďalej nič. (upratovať to nemusíš, nech to tu pekne zostane ako ich vizitka)

No, deme, kdyby každý měl každému chválit nový model, skin, či aktivitu, všichni by se opakovali s příspěvky typu "dobrá práce" nebo "skvělé, už jsi jdu zajezdit s novým modelem v nové aktivitě", bylo by tu za chvíli všude plno plevele. Já jsem se svým příspěvkem akorát dokázat to, že nejsem takový blbec, jak myslí DeadFish, a že blbec je naopak on sám, protože je tolik naivní, že si myslí, že bych zkoušel srovnávat dva různé modely. Jinak samozřejmě za sebe děkuji za opravu a její zveřejnění.

Plexi skús si zrátať tie nezmyselné príspevky ktoré sa tu objavujú po celom fóre a hlavne takéto prestrelky.....Je ich omnoho viac ako nejakých poďakovaní a tiež sa neustále opakujú. Tie Vám , ale akosi nevadia. To je v poriadku, len ďakovať sa nesmie, lebo to je choré čo?

Milan...ale keby si dokončil MVTV01 tak Ti toľko Lajošov pošlem že sa nezmestia ani do takého návesu aké vozíte na tých plošinákoch. :-D Alebo to spravme ináč...ako honorár za dokončenie môjho srdcového modelu do trate ponúkam sedmičku mojej tohtoročnej jablkovice ktorá už dva mesiace leží na dubovej kôre aby nabrala ten správny šmrnc...Dohodneme sa ? :-D

009512.jpg Presne, len Milan ho má už na takých 80 percent hotovo, ja zase kabínu a zvuky. No ale dosť bolo asi zasierania vlákna...

Back
Nahoře