Dan J.
Strojvedoucí
Ahoj, tak došlo na to, co jsem psal přímo v trati, nechci zasírat Jirkovi přímo informace k stavbě a úpravám, tak budu chyby hlásit zde. Dneska mne OpenRails totálně "rozsekal", prosím, nesetkali jste se někdo s tímto problémem, o kterém nevím, zda je to tratí, ale asi ano, poněvač v jiných stanicích se mi tento problém nestal.
- Testovací aktivita se začátkem ve 12:00 a traffic nasazuji záměrně 12:01.
- Stanice Křížany:
Pokud nasadím traffic a je jedno, zda z jíné stanice, nebo konkrétně na těchto kolejích, třeba vozy,
OpenRail mi traffic vůbec nenasadí. Pokud jej dám kdekoliv jinde, normálně jej OR načte.
- Když ale dám do těchto kolejí trasu hráče, OR normálně najede jakoby nic. Takže opět další zkušenost, že nestačí testovat ve volné jízdě ani OpenRails.
- Testovací aktivita se začátkem ve 12:00 a traffic nasazuji záměrně 12:01.
- Stanice Křížany:
Pokud nasadím traffic a je jedno, zda z jíné stanice, nebo konkrétně na těchto kolejích, třeba vozy,
OpenRail mi traffic vůbec nenasadí. Pokud jej dám kdekoliv jinde, normálně jej OR načte.
- Když ale dám do těchto kolejí trasu hráče, OR normálně najede jakoby nic. Takže opět další zkušenost, že nestačí testovat ve volné jízdě ani OpenRails.