Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Nějaké updaty na mých stránkách, většinou modely co jsou tak staré, že mohou klidně nastoupit do první třídy. Je to nějak sestaveno do snad funkčních balíčků. Šestikola mají 3Dcaby, uhelky pak Michalovy starší kabiny. Je to pro ORMG nebo pro ORTS 1.5. Není to samozřejmě jen moje práce, textury dělal i @Pawlik @Lukyn-CZ nebo @JohnRailman a další. Ladění samozřejmě @Josef Vogeltanz .
uhelky
další uhelka
jedničková šestikola
dvojková šestikola
slovenská šestikola
Díky moc!!! Jak by řekl blahé paměti Čouda: „Tyhle mašiny potřebujeme.“ :D

Ta zkouším 182jku v ORCZ. Vše ok, jen není slyšet zvuk spínače ochrany kl. "O" a zvuk kompresoru.

EDIT:
Tak když jsem použil originál zvuk od Hekla, pro 183, tak jede úplně vše. Tudiž ODOSka komplet a já jdu dodělat 2. díl aktivity. :)

Ahoj, nejde něco udělat s těma ručičkama na ampermětru? V noci vůbec nejdou vidět. Přes den OK. Ji na parádaní jízda.

Ahoj, uhelky 122 a 123 řvou v AE MSTS chybu v řádku 853... Smazal jsem i křížky, comenty za němi a ČDC 123.001, furt stejná chyba a pád editoru.

Zdravím, asi jste špatně mazal. Je nutno odstranit všechny křížky včetně textu za nimi. Teď jsem to zkoušel a všechny engy v pořádku načteny v MSTS AE.

Přidán další téměř šestiletý model - raritní širokorozchodná 125. Moc jí to sluší na Perinakxově trati. Kdybyste náhodou stahovali, odkaz je funkční, ale musíte si ho upravit. Je tam chybně odkaz na počítadlo, takže zkuste táhnout takto: Širokorozchodná trať. Ještě je ŠRT součástí trati 191. Při jízdě se moc se nedivte, jako známka punku je k ZSCS125 přidaná 3D kabina ze šestikoláka. Není to samozřejmě nic pro puristy, ale co už.
zscs125815.jpg
Open Rails NewYear MG 2025-09-25 02-26-55.jpg
Open Rails NewYear MG 2025-09-25 02-28-34.jpg

Přidán další téměř šestiletý model - raritní širokorozchodná 125. Moc jí to sluší na Perinakxově trati. Kdybyste náhodou stahovali, odkaz je funkční, ale musíte si ho upravit. Je tam chybně odkaz na počítadlo, takže zkuste táhnout takto: Širokorozchodná trať. Ještě je ŠRT součástí trati 191. Při jízdě se moc se nedivte, jako známka punku je k ZSCS125 přidaná 3D kabina ze šestikoláka. Není to samozřejmě nic pro puristy, ale co už.
Zobrazit přílohu 44598
Zobrazit přílohu 44599
Zobrazit přílohu 44600
Tak ty jsou pecka, díky mockrát. Nicméně ty 130 vypadají také těžce úchvatně... Hlavně ta 130.020 známého turnusový strojek v České Třebové... Na ty se moc těším, tak snad budou také brzy k dispozici... Mockrát díky za parádní vozidla

Dnes jsem i díky @Josef Vogeltanz , který naladil enginy včetně LED světel, mohl vywebit skupinu dalších stařinek. Tentokrát to jsou lokomotivy řady 121 v různém provedení. Screeny pro upoutání je zde, soubory tam kde obvykle. Kabina i zvuky jsou součástí balíčku, i když jsem je nevytvořil. Autoři by měli být snad uvedeni v Readme a takto jim alespoň děkuji.

121004.jpg

121038.jpg
121042.jpg
121065.jpg121073.jpg

Chystá se i oprava 123 014, snad do konce týdne. Konečně správné pluhy a snad i funguje přebíhání pajduláčka a animace sběračů. Stěrače jsem neanimoval, nechtělo se mi do toho a taky jsem zjistil, že klávesou „V“ se někdy spouští návěstní opakovač. Takže je to vlastně jedno jestli stěrače stírají.
untitled.jpg

Back
Nahoře