Lokomotivy ES64F4 ( E 189 )

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ota11
  • Datum začátku Datum začátku
To Čouda: Tú 130 044 SD-KD som začal robiť, hotový je jeden bok ale ako som už raz písal chcelo by to úpravu modelu, asi najlepšie by bolo keby sa dal model alfovať, tým by sa to ako-tak napravilo.A myslím že aby bol model alfovateľný - k tomu veľa nie je treba, len nejaká textová úprava v rozkomprimovanom modeli.Keď sa mýlim opravte ma.

Já vím, posílal jsem ti fota. To si pamatuju.

To Kadr: seznam jsem ti posílal už kdysi. jestli konkrétně myslíš 742 tak to jsou stroje od nás z Trutnova a ještě za éry ČD.

Čouda napsal:
Já vím, posílal jsem ti fota. To si pamatuju.

To Kadr: seznam jsem ti posílal už kdysi. jestli konkrétně myslíš 742 tak to jsou stroje od nás z Trutnova a ještě za éry ČD.
Nie,pokud si vzpomínám tak u tebe byl význam "chcípák" používán pouze pro 810 :lol:

no ano. já vím. to je ta 515 a 222. Potom tam možná mám ještě jeden ale to nevím. Musím nafotit 565 a 563

Chcípák a si proto, že když s tím chlapci zastaví na zastávce nebo ve stanici, tak to chcípne a musejí nastartovat. Málo kdy se jim to podaří podchytit.

ne ne chcípák, protože to "hovno" jede. Ale je to perfektní stroj :-P jenom v simulátoru to za moc nestojí. Tak jsou ty rozjezdy přímo raketový

Ota11 napsal:
Tady dávám další obrázek lokomotivy ES64F4 .Jedná se o stroj E 189 911 ( ES64F4-011 ) společnosti CTL LOGISTICS. U skinu je potřeba udělat ještě střechu.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/400d65bdb23306a076f69f6f5191a829.jpg
Jak to že si se nepochlubil že si skin už vydal. Já na něho čekám a teď zjišťuju, že už je od minulého týdnu venku.

P.S.:Jinak se omlouvám, že cituju i obrázek, ale chtěl jsem aby bylo jasný, který skin mám na mysli.

Naposled editoval moderátor:
Ja koukal v patek a byl tam, akorat celotmavej:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img410.imageshack.us/img410/3944/ctle189911kq2.jpg
A nechapu, kdo tady psal o rejpani. Psal jsem pouze, kde je take skin ke stazeni uz delsi dobu, to je vse, zadnej jinej vyznam to nema. Tady se koukam neoplati uz ani psat,pac cloveka hned poslou nekam

Hekl338 napsal:
Ja koukal v patek a byl tam, akorat celotmavej:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img410.imageshack.us/img410/3944/ctle189911kq2.jpg
A nechapu, kdo tady psal o rejpani. Psal jsem pouze, kde je take skin ke stazeni uz delsi dobu, to je vse, zadnej jinej vyznam to nema. Tady se koukam neoplati uz ani psat,pac cloveka hned poslou nekam
Tak já už nic sem dávat nebudu a bude pokoj!! Na tom modelu na kterým se to dělal to vypadá líp

Model Arno Staudenmaiera je rozhodně lepší, to má Kadr pravdu. Viděli jste Staudenmaierovy stránky? Je tam spousta zajímavého, je to hračička, takže různé doplňkové animace nejsou neobvyklé, a navíc umí s málo polygony dost muziky. Ostatně koukněte se sami - http://www.projekt-lim.de/arno/index.htm Moc se mi líbí jeho Herculesy třeba, i ta Br189 je pěkná, a diesel DB218 je povedený model rovněž.

Dokončené Lokomotivy ES64F4 ( E 189 )

Lokomotivy společnosti DISPOLOK

ES64F4-001, ES64F4-002, ES64F4-006, ES64F4-009, ES64F4-015, ES64F4-099 o kterých tu byla celá debata jsou ke stažení pouze na adrese, kterou zašlu po icq nebo SZ.

Jsou sice hotové, ale kdokoliv naleznete jakékoliv drobnosti, které lze opravit či vylepšit tak pište na mail nebo do SZ.

Re: Dokončené Lokomotivy ES64F4 ( E 189 )

Swam napsal:
Lokomotivy společnosti DISPOLOK

ES64F4-001, ES64F4-002, ES64F4-006, ES64F4-009, ES64F4-015, ES64F4-099 o kterých tu byla celá debata jsou ke stažení na adrese:
http://www.lokomotivy-cd.estranky.cz/stranka/msts

Jsou sice hotové, ale kdokoliv naleznete jakékoliv drobnosti, které lze opravit či vylepšit tak pište na mail nebo do SZ.

Hele SWAME nevím proč si to sem dával, uďál si pěknej podraz!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hlavně příště nežebrej ať ti něco pošlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ota11 napsal:
Hele SWAME nevím proč si to sem dával, uďál si pěknej podraz!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hlavně příště nežebrej ať ti něco pošlu!!!!!!!

Chtěl jsem si je stáhnout,ale nestáhnu, dokud si to nevyřešíte mezi sebou. Nechci,aby z msts scény odešli další tvůrci,kvůli nedojednanému vydání společného díla. Dejte pak vědět. Díky

Stáhnout by měli jít dyštak pošli maila a já ti je pošlu. Jinak se chystají další skiny této lokomotivní řady v barvách DB Railion.

stáhnout to šlo, ale chtěl jsem aby jste si to nejdřív vyjasnili,aby tu pak nebyli zase zbytečné hádky o autorství a následně "smrt" tvůrce skinů, ale po tvých klidných slovech je mám už stažené.
p.s. chtěl jsem být jen férovej a nestahovat vynuceně zveřejněné dílo.Už to tu jednou bylo a dopadlo to částečným rozdělením komunity a to už nechci

AlesB napsal:
stáhnout to šlo, ale chtěl jsem aby jste si to nejdřív vyjasnili,aby tu pak nebyli zase zbytečné hádky o autorství a následně "smrt" tvůrce skinů, ale po tvých klidných slovech je mám už stažené.
p.s. chtěl jsem být jen férovej a nestahovat vynuceně zveřejněné dílo.Už to tu jednou bylo a dopadlo to částečným rozdělením komunity a to už nechci
Dobře, doufám že lokomotivy líběj.

Back
Nahoře