Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Toto vám v ORTS naozaj úprimne závidím a zároveň doprajem, v RW by to znamenalo iba kopec problémov. Išlo by to, ale ten pokles FPS by bol zrejme značný. Možno raz vyskúšam.

Tak už jezdíme. A vypadá to docela dobře. Snad nebude hnidopichům vadit 3D kabina s jinými bočními okny. :eek: A znáte to, animovaný pajdulák, stěrače, točicí vrtule chlazení a další blbosti. Jinak release ASAP.
hektor01.jpg

hektor02.jpg

hektor03.jpg
hektor05.jpg

Pokud vás z nějakého důvodu irituje, že s novými hektory dosáhnete rychlosti 650 km/h tak si stáhněte prosím opravené balíčky 721 141-0 a 721 110-5. (Pokud chcete mít Maglev-721, samozřejmě si ponechte ty původní špatné.) Došlo k blíže nespecifikované záměně vyladěných enginů za pokusné. Díky za upozornění.

Postupně předělávám celý pack s hektory ZSSK, protože jsem byl jemně (leč důrazně) upozorněn, že jsou nepatřičně v adresáři ZSCS. :p Tak je sesypu komplet dohromady, zruším download repaintů a nějak to znovuvydám pěkně upravené a učesané. Kromě toho přidám dalšího červeného (721 030-5) a možná i další modrý (721 120-4). Zatím tedy jen reklamní screeny. Model 721 030-5 je již se zaskleným reflektorem a novým enginem s parádními světly. K soukromému Pušovu hektoru pak možná přibude (s největším sebezapřením) i KŽC stroj, který je zajímavý třeba tím, že má šachtu pro automatické spřáhlo.
scr10.jpg

scr11.jpg

Kolikrát se stane, že jsem doma k zastižení, a přesto mi hodí do schránky lístek.
To je běžná věc. Navíc IQ některých pošťáků taky stojí za to: Jednou jsem ze schránky, která je uvnitř domu, vytáhl lístek se oznámením o nedoručitelnosti. A jako důvod uvedeno - "uzamčený vchod do domu" (panelák se zvonkovým tablem venku a poštovními schránkami uvnitř).
Na dalším lístku stálo: "adresát neměl uvedený tel. kontakt" Pomyslel jsem si něco o své nedůslednosti a načuřený běžel na poštu balík vyzvednout.
A když s nám uháním zpět domů, kouknu na samolepku s adresou. Samozřejmě, že dole pod adresou tlf. číslo bylo.

Zdravím, dneska jsem si vzal na hraní "batohy" 742.270 ČDC a 520 AWT, ale je tam nějaká chyba ve stínech. V TSRE a OR to vypadá takto:
stiny.jpg
stiny2.jpg

Zdravím, dneska jsem si vzal na hraní "batohy" 742.270 ČDC a 520 AWT, ale je tam nějaká chyba ve stínech. V TSRE a OR to vypadá takto:
Jako přímo ve stínu pod strojem? Omrknu to, asi blbá textura, to opravíme.

Jak jsem sliboval, připravil jsem menší chaos ve stažených souborech. Smažte si všechny slovenské hektory včetně consistů (přijdete asi o 721 120 a 721 135 ZSCS) a stáhněte nový balíček s pěti stroji posledního modelového provedení. Je tam samozřejmě 3D Cabview, zvuky a má to hromadu mb. Snad je balík v pořádku, kdyby ne tak klasika - nahlašte chyby, my to předáme reklamačnímu oddělení a to se tomu bude intenzivně věnovat. Všem spolupracovníkům velice děkuji.
ORTS_ZSSK721_2020_11.gif

Když jsem sliboval velkého hektora firmy KŽC, nemyslel jsem to úplně vážně. Ale pak jsem zjistil, že se jedná o poměrně zajímavý stroj a prostě jsem neodolal. Novější podvozky, šachta na automatické spřáhlo a pohledný retro nátěr. Tak tady je, zatím na screenech. Ale možná už zítra ... těch cedulí si nevšímejte, ještě s tím zkusím něco udělat.
721532a.jpg

721532b.jpg

Back
Nahoře