Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Opakuji, jedná se o reklamní obrázky, retušované odborníky na grafiku a vytvořené za použití speciálního nasvícení pomocí 400 paprsků světla a odrazivé plochy. V ORTS vypadají naprosto běžně a obyčejně.Tak ten Hektor a Pilštyk, to je mazec. Nádhera.
Koukal jsem, co mi doma zbylo. Dokonce mám předstínované (většinu) textury kabiny. Jen poslední zdroják, překlopený do vyšší verze maxu a s animacemi je poškozený. Mám jen původní, což nějaký max8. Po neděli mrknu, co s tím půjde udělat. Do TS by to na default jako beta neměl být problém. Mně to dokonce i jezdí, vrčí a houká. Jen animace v kabině má jen kontroler a nic jiného.No mě hlavně mrzí moje neschopnost. Nechápu pořád, kde dělám chybu. Screeny kabiny následují, kabina je samozřejmě otexturovaná. V TS201x dokonce částečně funkční.
Zobrazit přílohu 22512
Ale pozor, je to opravdu nedodělané, 3D kabina není osazena většinou prvků a celkově je to tak napůl funkční. Ale jezdit se s tím dá, jak dokazují screeny.Parádní.