Habbillnss 2v1 - reapaint i OR ladění

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Pro sobotní odpoledne jsem připravil jeden z často používaných vozů nákladní vozby ČD(Cargo). Závorky jsou záměrně, neboť se jedná o repaint z období mezi výrobou těchto vozů a nástupnickou organizací ČDCargo - roky 2002 až 2008.
Balíček ČD Habbillnss obsahuje dva repainty vč. ladění. Nezapomněl jsem ani na ladění originálních modelů (ČD i ZSSKC) ze stránek TS-Studio.
Ostatní informace vč. původního modelu a licencí v přiloženém Readme.
Přeji příjemnou zábavu.

vozy.jpg

Děkuji, tento vůz chyběl, používám ho často v misích. To označení CZ-ČD už je "přelom na Cargo", zavedlo se to okolo roku 2008, ale to je detail. Spíš bych měl připomínku ke všem úpravám modelů, kabin, ladění, bylo by dobré to někam dávat oficiálně, aby se na to dalo odkázat.

To bych udělal rád, ale vlastním pouze stránky naší samosprávy SBD a to asi není vhodné místo. Na trainset.simtrains.eu je už delší dobu ticho a tak snad jedině u Josky (bude-li od té dobroty).

Ladenie a iné OR veci kľudne aj ku mne. A díky za voz.. Tieto vozím dosť často.

Což o to, wag/eng můžu dát k sobě k ostatním v balíku pro OR a totéž posílat Joskovi při změnách čehokoliv. Ale jde o všechny ty upravené kabiny a celé modely

To bych udělal rád, ale vlastním pouze stránky naší samosprávy SBD a to asi není vhodné místo. Na trainset.simtrains.eu je už delší dobu ticho a tak snad jedině u Josky (bude-li od té dobroty).

Na trainset.simtrains.eu je ticho proto, že žádný autor o zveřejnění čehokoliv nepožádal. Stránky fungují a já také funguji.
Takže stačí říct a není problém cokoliv zveřejnit a není potřeba používat nevyhovující alternativní downloady typu ulož.to atd.

Back
Nahoře