Train Simulator - galérie obrázkov a videí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna BR601
  • Datum začátku Datum začátku
Je letní den roku 1997 a posilový rychlík R 1150 (GVD 1996/1997) v podobě lokomotivy s pěti vozy B uhání z polské Wroclawy do Týniště nad Orlicí, potažmo Prahy, ovšem již s jinou lokomotivou, jelikož v Týništi se konal přepřah na peršinga.
Do čela vlaku se toho dne postavila tehdejší meziměstská perla 753 231-0. Vlak byl zvěčněn kousek před stanicí Náchod.

24010_20250701162106_1.jpg

Je letní den roku 1997 a posilový rychlík R 1150 (GVD 1996/1997) v podobě lokomotivy s pěti vozy B uhání z polské Wroclawi do Týniště nad Orlicí, potažmo Prahy, ovšem již s jinou lokomotivou, jelikož v Týništi se konal přepřah na peršinga.
Do čela vlaku se toho dne postavila tehdejší meziměstská perla 753 231-0. Vlak byl zvěčněn kousek před stanicí Náchod.
Dobrý den, chci se zeptat, zdali ještě někdy budou Vaše krásné skiny na brejle (i esa) do OR? Třeba taková 3.231 na snímku by se celkem hodila na trať 042. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat, zdali ještě někdy budou Vaše krásné skiny na brejle (i esa) do OR? Třeba taková 3.231 na snímku by se celkem hodila na trať 042. Předem děkuji za odpověď.
Ahoj, já s radostí poskytnu mé textury ke konvertu, jenom se jich musí někdo ujmout a převést to, já OR nehraju. :)
Co se týče Es, tam je to složitější v tom, že je to na Šmejkiho model.

Ahoj, já s radostí poskytnu mé textury ke konvertu, jenom se jich musí někdo ujmout a převést to, já OR nehraju. :)
Co se týče Es, tam je to složitější v tom, že je to na Šmejkiho model.
Zdravím, tak v tom případě bych poprosil o textury zmiňované 3.231, pak 3.006 (obě verze), 0.042, 0.259, 0.282, 0.292 a 3.301 (ČD a ČDC). Klidně mi to můžete poslat do SZ zde. Předem děkuji.

Na čelo vlaku Sp 1783 "Radhošť" se jednoho víkendového rána roku 2024 dostala maloměřická čtyřka 754 068-5, která v tu dobu byla (a stále je) jediným zástupcem řady 754 v Najbrtu 1.
Dříve se mezi ně řadil i například stroj 754 067, který ale dostal retro nátěr, a nebo také 754 026, provozovaná v polsku, která o něj ale přišla při opravě v roce 2022.
Na prvním snímku vlak vjíždí do stanice Brno-Slatina, na druhém pak vlak projíždí poslední oblouk před zastávkou Ponětovice.
1.jpg2.jpg

Už by mimochodem opravdu nebylo na škodu, kdyby tu někdo povolil vkládání .png obrázků a taky limit obrázku větší než 3mb. Vždycky musím jak idiot měnit nejen formát, ale i změnit rozlišení a tak celou fotku zbytečně znekvalitnit. V roce 2025 mi to přijde vážně na hlavu.

Ono to nie je o roku,ale o finančných možnostiach a úložisku. Dávnejšie som adminovi tiež namietal,ale bolo mi vysvetlené,že to tak ostane.

Back
Nahoře