Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo v.2

Za mě také OK, já teda mám BP, tak jsem trať instaloval mimo a pak překopčil jen trať k BP. Pěkná práce. Jen jeden člen tu zase bude remcat. Opravuji aktivitu Hungarky, tak pak ji hodím ven o vikendu. Jen dotaz, nemáte někdo funkční stránky na maďarský trainset, co jsem měl, tak toho hromada skončilo a ty stránky co fungujou, tam se nemohu regnout.
Remcat budú možno viacerí...poslal som Ti linky na funkčné HU weby kde nájdeš ich vozidlá.

Projel jsem trať v OR z Bratislavy do Štúrova a vše bez závad!!! Jinak děkuji všem autorům a pomocníkům co spáchali toto dílo,opravdu nádhera!!! Moc povedené!!!

a co takhle k tomu přidat ještě " CFR route " a je Panonia jak vyšitá :)

jinak dobrá práce, smekám klobouk

Ale v MSTS ide trať len tak tak s odretými ušami, napríklad dnes mi v exponovanom mieste ( Štúrovo ) po stlačení F10 PC napísal toto :-)buton.jpg

Signal.sms si zkopíruj z default MSTS. Mě to také chybělo. Ještě něco mi tam chybělo, ale také není problém si prohledat svůj disk s MSTS a určitě to někde bude a pak to jen dokopírovat. :D

Po nainštalovaní novej trate sa nedá spustiť v móde "Prehliadka trate". Keď mám spravenú aktivitu, všetko sa korektne načíta a aktivita sa dá hrať. Viete mi poradiť, kde hľadať problém?Clip.jpg

Po nainštalovaní novej trate sa nedá spustiť v móde "Prehliadka trate". Keď mám spravenú aktivitu, všetko sa korektne načíta a aktivita sa dá hrať. Viete mi poradiť, kde hľadať problém?
Ale dá sa spustiť, ja iné nejazdím. Chyba bude u teba v PC alebo medzi klávesnicou a stoličkou.

To mi je jasné, ale kde hľadať problém? Prečo potom v aktivite IDE a v prehliadke NIE? Neinicializuje terén.

Nie je to náhodou tak že v trati musí byť aspoň jedna aktivita aby sa dala spustiť prehliadka?

Nie je to náhodou tak že v trati musí byť aspoň jedna aktivita aby sa dala spustiť prehliadka?
V konkrétní trati nemusí být přítomna funkční aktivita, ale musí být alespoň jedna v jakékoliv trati, která se nachází spolu s aktuální v adresáři Routes.
Mám-li tedy v tomto adresáři na test pouze jedinou štreku a ostatní jsou odsunuté mimo, postačí s provozovanou tratí mít přítomnou ještě TUTORIAL ROUTE z defaultu. V provozované trati pak už stačí jen trasa.pat a nesmí chybět povinné byť prázdné adresáře aktivit.

VYRIEŠENÉ.
Celý adresár "C:\Vlaky" som premenoval a nanovo nainštaloval MSTS. Hľadal som rozdiely ale nič podstatné som nenašiel. Tak som adresár C:\Vlaky (kam sa nový MSTS nainštaloval) vymazal a pôvodný premenoval. Po spustení už "Prehliadka trate" funguje. Sú veci medzi nebom a zemou ...

Back
Nahoře