Vozidla z webu Andrzeje

orts.pl

Zobrazit přílohu 33235
Zdravím. Nevíte, kde se dají stáhnout lokomotivy a vozy typu např. EP09, A9mnouz, B11mnouz, atp.? Protože já jsem je ani na jedné z výše uvedených stránek nenašel. Předem děkuji za odpověď. :)

Zdravím. Nevíte, kde se dají stáhnout lokomotivy a vozy typu např. EP09, A9mnouz, B11mnouz, atp.? Protože já jsem je ani na jedné z výše uvedených stránek nenašel. Předem děkuji za odpověď. :)
Po 5 vteřinách hledání na Ulož.to :
vozy jako soubor "PKP IC",
loko jako soubor "PKP_EP09.zip".

Po 5 vteřinách hledání na Ulož.to :
vozy jako soubor "PKP IC",
loko jako soubor "PKP_EP09.zip".
Zdravím, mám dotaz ohledně těhlech vozů, bohužel jak všichni víme, nějaký pátek už ulož.to nefunguje a proto se ptám jestli jsou někde weby kde by vozy např. B11mnouz nebo A9mnouz byli a nebo jestli by někdo nebyl tak hodný a nezaslal by mi je do PM. Předem děkuji :D

Zdravím, mám dotaz ohledně těhlech vozů, bohužel jak všichni víme, nějaký pátek už ulož.to nefunguje a proto se ptám jestli jsou někde weby kde by vozy např. B11mnouz nebo A9mnouz byli a nebo jestli by někdo nebyl tak hodný a nezaslal by mi je do PM. Předem děkuji :D
Zkus toto

Občas jsou vozy/lokomotivy zveřejněné jen pomocí vozového parku k projektu.
Tady si například otevřeš: Projekt Północna Polska
a stáhneš si jen (Północna Polska – timetable i tabor). Tebe bude zajímat jen (tabor).
Najdeš tam například: B10nouz, B9mnopuz, B11mnouz, A9mnouz (i novější typu 176A-10),
dále třeba B8bnopuz, nebo spací Bc9ou, B10cmnouz, WLAB10ouz a mnoho dalšího. Zkus prozkoumat Tabor projektu PSK https://psk.trainsim.pl (ten najdeš po stáhnutí celého obsahu). Ten by měl mít i třeba WLAB10mnouz (305-Ad). Mají toho hodně.

Back
Nahoře