Virtuální železniční dílny - OR nastavení pro modely

Jo, tohle už dává smysl. Je to zdvojené, takže pozůstatek nějakého nešikovného kopírování textu. Ve vlastním trainsetu jsem to nenašel, ten od ČSD byl nedávno celý aktualizovaný a po aktualizaci jsem nestihl ještě vše na netu obměnit. Začal jsem parními lokomotivami, na další ještě dojde.
A vedlejším zjištěním je, že aktuální testovací verze OR má nějaké potíže s parní vozbou.
Vůz ČSD Ddk kvůli svojí chybě ve wag. souboru tedy dostal přednost a byl před chvílí aktualizován.
Zdravím, po úpravách funguje bezvadně - mašinka i Ddk. Díky! :)

Jo, tohle už dává smysl. Je to zdvojené, takže pozůstatek nějakého nešikovného kopírování textu. Ve vlastním trainsetu jsem to nenašel, ten od ČSD byl nedávno celý aktualizovaný a po aktualizaci jsem nestihl ještě vše na netu obměnit. Začal jsem parními lokomotivami, na další ještě dojde.
A vedlejším zjištěním je, že aktuální testovací verze OR má nějaké potíže s parní vozbou.
Vůz ČSD Ddk kvůli svojí chybě ve wag. souboru tedy dostal přednost a byl před chvílí aktualizován.
sací brzda zkouška.jpg
Skvělá práce s těmi úpravami :-)

Ahoj, ať dělám, co dělám, nemohu najít balík kontejnerů, k zprovoznění vozů Sgjs a Sgs, odkaz na balík na webu je nefunkční.

Ahoj, prosím, proč mám nový model Albatrose bez lokomotivy při pohledu s kabiny?

Všechny ostatní našinky OK.

Hezký den, "CSD_498022.eng": řádek Lights ( 22 opravit na Lights ( 20 "CSD_935015t.wag": smazat v prvním řádku mezeru před SIMISA...

Pepo vše nej v Novém roce 2025 a moc děkuji za nový přírůstek do trainsetu, na který jsem čekal hooooodně dlouho.

Pro ty co nenavštívili web, prozradím, že onen přírůstek motorové trakce si zahrál v seriálu Četnické humoresky. :)

Přeci tady mezi námi nejde o zlatý podnos. Tohle patří ke komunitní zvyklosti oznamovat novinky.

Já se přiznám, nebyl jsem na Josefových stránkách delší dobu a proto mě to dost překvapilo a velice děkuji Josefovi za poskytnutí jeho ladění a dosud nevydaných modelů. ;)

Že je komunitní zvyklostí oznamovat novinky jsem nevěděl. Dodržuji jen nastavená pravidla diskuze.
Tak prosím nezaměňovat zvyklost a povinnost.
A pěkný nový rok 2025.

Ahoj, Bobina E499.0 mi shazuje Activity Editor MSTS s chybou v řádku 755, křížky jsem smazal, ale stejně to furt hlází chybu.

Hezký večer, řešení je v řádku 685, chybí tam závorka (za tabulkou trakční charakteristiky musí být 3 závorky, teď jsou tam jen 2).

Hezký večer, PORADIL JSEM ŠPATNĚ! Tu doplněnou závorku zase odstraňte pryč, chyba je ve špatném smazání těch křížků! Musí se smazat celý text (křížek a vše za ním) ve všech řádcích, kde se vyskytuje.

Hlásím chybku, 555.0153 shazuje OR při pokusu o "home" pohled z budky. End na tom asi bude stejně...
Ahoj. Nenívto chyba ladění. Za tohle může ORCZ. Něco mu nesedí. Originál 555.0, házely při výklonu z kabiny černou obrazovku. Teď si nejsem jistý, zda se to neopravovalo.

Back
Nahoře