Zvuky pro 242

TheMortyCZ

Začátečník
Zdravím, můžete mi prosím pomoci, potřebuji zvuky pro lokomotivu řady 242. Samozřejmě jsem použil Google a našel jsem něco ale všude jsou již smazané. Můžete mi poskytnout nějáký funkční odkaz?

DALŠÍ NOVÉ VLÁKNO?!
Včera v jiném nově založeném vlákně:
Zdravím, nikde jsem to tu nenašel tak se ptám. Je možné když si vytvořím jízdní řád aby se mi zobrazoval v kabině?
A upozorňoval jsem tě o zakládání vláken k jednomu dotazu:
Hoši, koukám, že kvůli Koronaviru zavřeli školy a začínají zde otázky jak o velkých prázdninách, vytváří se tu nová vlákna o ho...u.
A ty založíš hned na to další speciál vlákno, kde hledáš zvuky pro 242. Tak fakt nevím, nevím.

Nevím, jak a kde jsi hledal, ale... zlatý podnos

Tuto stránku jsem našel jako první ale po klinknutí na tlačítko DOWNLOAD dojde k otevření stránky na které stojí toto:

Not Found
The requested URL /zvuky/snd242.rar was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at modely-msts.cz Port 443

DALŠÍ NOVÉ VLÁKNO?!
Včera v jiném nově založeném vlákně:

A upozorňoval jsem tě o zakládání vláken k jednomu dotazu:

A ty založíš hned na to další speciál vlákno, kde hledáš zvuky pro 242. Tak fakt nevím, nevím.

Ano, ale v jiném vlákně mě bylo upozorněno že nejdřív se mám podívat jestli tu to bylo probíráno. Tak jsem hledal na foru ale nic jsem nenašel tím pádem jsem založil nové vlákno....

Back
Nahoře