Kabíny Dodo do OR

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Dobrý den. Mám jeden problém ohledně zabezpečovače LS90 u lokomotivy ČD 362. Postupoval jsem dle návodů, ale stále mi svítí pouze modré světlo a návěstní znaky se nepřenáší. Děkuji za rady

Zdravím! :)
U kabiny 754 (cab754d z 18.12.2023) pro OR-CS jsou k dispozici 4 varianty provedení. Je možno blíže specifikovat jejich nasazení? Předpokládám, že ty s Mirelem budou určeny pro ŽSSK, ty s LVZ pro ČD.
Jaké je bližší určení také podle rozlišení "LED" a podle "S"?

cab754d_LVZ_LED - kabína s LVZ je jedno či CZ či SK. Ovládanie LED pozičiek
cab754d_LVZ_S - kabína s LVZ CZ/SK. Ovládanie Starých pozičiek. Vidieť to na inej textúre prepínačov
to isté platí aj pre verzie cab754d_MIREL_LED a cab754d_MIREL_S akurát s tým že Mirel sa použije len pre určené 754 ktoré reálne mirel mali.

Dobrý den. Mám jeden problém ohledně zabezpečovače LS90 u lokomotivy ČD 362. Postupoval jsem dle návodů, ale stále mi svítí pouze modré světlo a návěstní znaky se nepřenáší. Děkuji za rady
a seš na kodované trati ? pokud nejsi, tak budeš mít jen modrou :)

Dám to sem do vlákna s mojimi kabínami. Jedná sa o web msts-rw.cz

Milí návštevníci,
ak sa Vám stránka páči a chceli by ste pomôcť s úhradou nákladov na doménu, môžete tak urobiť dobrovoľným finančným príspevkom.
Vaša podpora pomáha udržať web online a ďalej ho rozvíjať. Ďakujem každému, kto prispeje — aj malá suma má veľký význam.
Suma, ktorú je potrebné vyzbierať : 32.05€

Platobné údaje:
IBAN: SK14 0900 0000 0050 3379 4284
BIC SWIFT kód: GIBASKBX
Číslo účtu: 5033794284/0900
*Do poznámky pridajte svoje Meno a Priezvisko a či súhlasite so zverejnením Vásho mena na webe ako darca. ( áno / nie )

Ďakujem za Vašu podporu.
OR-CZSK.jpg

Príspevok sa dnešným dňom vyzbieral a ja ĎAKUJEM všetkým, ktorí boli ochotný prispieť na chod webu ( Domény ).
Ďakujem konkrétne:
Milan Vaščák - team OPENRAILS CZ/SK AKTIVITY MV
Peter Borsányi
Miroslav Kertes - ( Perinakx Videos )
Macis
John Railman

Preto mi tá 361 bola povedomá :)
Snad to s ní díky některým jedincům nedopadne tak jak v RW... Je to prostě boží, na Valašské expresy úplně parádní... Z Prahy do Olomouce... Už se na to těším... To video co @Dodo dával na ytb před cca 3-4 měsíci vypadalo fakt parádně... Comming soon... Zkrátka toto je věc na kterou se nemůžu dočkat a každý den kontroluju fórum a msts - RW, zdalipak se nestal zázrak... Obdivuji každého člověka co do toho našeho parádního simulátoru něčím přispívá... Smékam klobouk pánové... Díky moc za vaši práci...

Všetky kabíny postupne prechádzajú rekonštrukciou aby spĺňali normy nášho OR CZ/SK.
- Nové osvetlenie budíkov a displejov.
- Na všetkých kabínach budú animované stierače a tak isto kvapky na oknách po daždi. V niektorých kabínach som musel komplet prerobiť stierače ale bude to stáť za to.
Samozrejme upravených ich je viac len som sem chcel dať ukážku na čom sa pracuje a že nebude to momentálne žiadna nová kabína.
Každopádne rozpracované nejaké sú ako 361, 363.5, 471, 371 a podobne.

cabviewCDC130.jpg
cabviewCD163n.jpgcabviewCD163.jpgCabview742ZSSKC.jpg
CabviewZSSK163.jpgcabviewZSSK162.jpgcabview162001.jpgcabview350-ETCS.jpg
cabview350-mirel.jpg

Přílohy

• cabview742CDC.jpg
    cabview742CDC.jpg
    232.2 KB · Zobrazeno: 34
Jak mám aktivitu hotovou, tak jsem to s tou novou kabinou projel celé znova. Ex 544 Mosty - Praha a Ex143 Praha - Žilina. Úplně jiný požitek z jízdy. Dodo, tohle se moc povedlo.

Back
Nahoře