Problém s traťou 270

Limo44

Cestující
Zdravím nevedel by mi niekto s týmto pomôcť ? Skúšal som už všetko možné ale stále to nefunguje.

Zdravím,
v mnoha vláknech tohoto fóra se píší (mimo jiné) tyto zásady:

1. ke každé trati patří příslušný GLOBAL, který u ní musí být jako jediný
2. UniGlobal není doporučován

U této tratě po stažení z výše uvedeného odkazu je přibalen i příslušný GLOBAL.

A můj dotaz :

Mám nainstalovány tyto tratě s GLOBALY, které ve hře měním přes prográmek v Batu.
Dá se trať 270 přiřadit do některého z uvedených "balíčků" nebo je nutno použít další stažený (u tratě přiložený) GLOBAL ?

Trať OR BP, Čáslav - Třemošnice, Luhačovice, ValMez a ZSR 130 Blava - Štúrovo
Trať OR 321 a MHD OLOMOUC
Trať OR ZSR 150 Nové Zámky - Zvolen
Trať OR Trať 183 Plzeň - Žel.Ruda
Trať OR 310
Trať OR Dvoukolejka
Trať OR Jihlava - Brno
Trať OR Vysočina

Takže spustil som trať na Globale BP ale stále to robí to isté ako vo videu

Opakuji :
U této tratě po stažení z výše uvedeného odkazu je přibalen i příslušný GLOBAL, který nemusí být totožný s GlobalemBP.
V mém předchozím příspěvku se proto ptám autora nebo zkušených uživatelů, který jiný GLOBAL je pro tuto trať použitelný, abych pro tuto trať nemusel v souboru Bat dělat další odkaz.

Opakuji :
U této tratě po stažení z výše uvedeného odkazu je přibalen i příslušný GLOBAL, který nemusí být totožný s GlobalemBP.
V mém předchozím příspěvku se proto ptám autora nebo zkušených uživatelů, který jiný GLOBAL je pro tuto trať použitelný, abych pro tuto trať nemusel v souboru Bat dělat další odkaz.
áno ale nefunguje to ani s ním.Nejaké rozbité to je no :/

Nějak ta složka Global ztratila na významu svého pojmenování. Proč nemohou být specifické modely a jejich textury přímo součástí trati a dávají se místo toho do Globalu?

Tak jsem trať stáhnul znovu, vytvořil ve hře nové adresáře GLOBAL a ROUTES, zkopíroval do nich obsah adresáře GLOBAL 270 a z adresáře ROUTES 270 podadresář "cz_bohumin-olomouc " a zatím to funguje.

Dobrý už nějakou dobu se trápím s tím že nevidím vlaky, koleje a některé objekty, viz.. na fotkách. Děkuji za veškerou pomoc.WhatsApp Image 2022-06-05 at 21.49.32.jpegWhatsApp Image 2022-06-05 at 21.33.43.jpegWhatsApp Image 2022-06-05 at 21.49.23.jpegWhatsApp Image 2022-06-05 at 21.32.01.jpeg

Back
Nahoře