CZSK verze 1.2

Z celé diskuse tedy vyplývá, že ORCZ/SK máme nechat jako testovací, občas vyzkoušet novinky, ale prioritně používat Openrails. Mě jen mrzí, že jsem se tolik hodin piplal s těmi trolejemi. V Openrails to rozlišuje podle parametrů jen u klasických kolejí ne u dynamických. A stejně to myslím ani nikoho nezajímá.
Mohu se zeptat jakou verzi Open Rails používáš? (pokud možno tak odkaz na její stažení)

:Dvidim jak je Dodo ochotny neco opravit kdyz jsem si kdysi předělal kabinu...
Kedysi? Robíš to stále no nevadí ja v tvojom veku som nebol iný to je jasne...
Ale na IG sim ti dal najavo že takýmto šuflikantom nepomaham...Ked pošle niekto ako Zbynek a pod. Nemám problém.

Kedysi? Robíš to stále no nevadí ja v tvojom veku som nebol iný to je jasne...
Ale na IG sim ti dal najavo že takýmto šuflikantom nepomaham...Ked pošle niekto ako Zbynek a pod. Nemám problém.
Naštěstí jsem si to opravil i bez tebe, pouze špatný exe soubor, otevřel jsem druhý a už to funguje...

Zbynek žiadal som ťa aby si mi poslal to ladenie na Vectron aby som sa pozrel prečo ti to nejde aby si vedel čo máš zlé v tych svojich ladeniach
Omlouvám se, ale opravdu nestíhám. Jednodušší bude odkaz, který funguje. Pak to porovnám. Ale já to u vás okouknu. A za vše mohou jen ty troleje. V editoru to nevidím, tak výsledek práce vidím až ve hře.

Omlouvám se, ale opravdu nestíhám. Jednodušší bude odkaz, který funguje. Pak to porovnám. Ale já to u vás okouknu. A za vše mohou jen ty troleje. V editoru to nevidím, tak výsledek práce vidím až ve hře.
Keď budeš mať čas kludne sa ozvi. A doriešime aj tie kabiny aj ti poradím aj nastavím cvf pohľadovo k tvojej spokojnosti. :) nie je to nič ťažké sam uvidíš.

Jako při FPS pod 15 to práskne raz dva, tak že každá velká stanice je pro mě off, tak to začněte ladit na jiných strojích a podotýkám, že mám zaškrnutou položku pro slabší stroje.

Pokud je to závislé na FPS, je to špatně, poněvač v aktivitách s velkými stanicemi se hravě dostanu i níže, ale nemohu posoudit, lektriky zatím neprovozuji. Mám přezkoušení pouze na diesel a páry.

tak to začněte ladit na jiných strojích
To si máme teraz všetci kúpiť slabší PC aby sme mali menšie FPS? to ako fakt si toto mohol napísať?
Josko, nehnevaj sa to je ako keby som ti ja napísal že kúp si lepší počítač a stále sme na tom istom. :)
Aj mne vo väčších staniciach napríklad pri takej Danovej aktivite RJ 1003 z Phy do Košíc behalo FPS hore dole a nikdy mi to neprasklo. Tak ja už neviem.

15FPS? To co máte proboha za počítače? Veškeré průměrné PC za posledních cca 10let musí zvládat alespoň těch 30FPS.

15FPS? To co máte proboha za počítače? Veškeré průměrné PC za posledních cca 10let musí zvládat alespoň těch 30FPS
To se velice pleteš. Pokud jedeš v zaplněné Ostravě, jak píše Dodo třeba s RJ, tak můžeš mít železo pro NASA a pod 30 FPS půjdeš na 100% :)
Polanka až Kunčice je jedno velké nádraží v celku a tam dostává PC opravdu na prdel. ;)

Jojo. Něco jiného je jezdit volnou jízdu, asi jak si hraje většina a pochvalujeme si FPS60. Ale zkuste si zahrát aktivitu s nádražím plným vlaků. Tedy kvůli testům si nekupovat slabší PC, ale mít testovací zátěžovou aktivitu. Dan vám určitě nějaké rád poskytne. A z běžně dostupných vozidel, kde si jen dáte svůj vlak hráče, který chcete testovat. Tudy vede cesta. A pak teprve zjistíte, jestli blbnou ochrany.

Dan vám určitě nějaké rád poskytne
Veď som písal že som hral jeho aktivitu RJ 1003 z Prahy do Košíc a ani raz mi ochrana nebuchla. Aj keď to FPS kolísalo. Icik včera skúšal aj znížiť FPS na 15 ale nič nebuchlo.
No a teraz k videu od Alcaponeho. K veci.
To prečo ti veľa krát vyplo HV nebolo kvôli FPS. v Žiline si zrýchloval neskutočne čas, to sa nerobí tak keď chceš ukázať na nejakú chybu treba bez zrýchlenia času. V KNM ti HV zhodila NZ2 ale neviem prečo (FPS si nemal nízke tým to nebude ) , keďže od nejakej verzie je to opravené. Schválne som to teraz skúšal v Žiline smer KNM ísť 100 na to návestidlo, prebral som si MAN a do KNM som došiel úplne v pohode tak neviem.
Neviem čo si robil v tom KNM pri odchode vypínal si a zapínal si mirel ale prečo? tak je jasne že tam ti to prasklo.

Kde jsem zrychloval čas, nevím proč to prásklo v KNM, pak jsem se snažil a asi neměl to dát do provozu, pak se to nějak chytlo. Prosím všichni koukejme na hodiny, jsem zvědav kde příjdete na to zrychlení. A co ta Čadca, tam jsem to i celé schodil, ale stejnak neodjel.

Aha ja som videl len tancujúcu 757 vľavo od teba a takto tancujú mašiny keď zrýchliš čas. Ok beriem späť to s tým zrýchlením času. A však aj tak v popise nikde nevidím zásah ochrany. Vidím len ako si dal do výkonu keď si mal v Brzdových valcoch 6,4bar tak sa nečudujem že ti vyplo Hlavný vypínač. Dokonca aj v hlavnom potrubí si mal vypustený vzduch. Takže keby si nedal do výkonu nezhodilo by ti HV.

Tam toho tancuje, teď dokonce 757 přijela normálně a po chvilce začala tancovat i vagón za ní. Dám odbrzdění a přidání do výkonu, jinak okamžítě zasáhne mirel, on nemá rád vlak nezabržděn. Jinak teď jsem dal pouze lokomotivní a znova odbržduji dávám do výkonu a prásk, nahodím a jedu, dojízdím do KNM, tentokrát na automatiku, dávám 80 km/h a při brždění znovu prásk. Jako výkon PC na to prostě má vliv.

Back
Nahoře