Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Pro neznalé:
Pepa Kvasil (pepeQ-2)
Byl skromný,neustále pracující člověk,
bez kterého by v tratích nebyla vegetace
jaro,podzim,stavitel tratí,pomocník při ladění vozidel atd.atd.
Dobrý den,
tak to mne velice mrzí. Tvořil hromady textur. Všechny vegetační objekty měly zpracované všechna roční období. Stavěl tramvajovou trať Moskva. (Citace z TRK souboru - Polorealny system tramvajovych linek 9 a 19 mesta Moskva casove orientovane do minuleho stoleti. Kolejova sit odpovida stavu cca 1990-2008 s vyjimkou vyhybek a slepych koleji nutnych pro bezkolizni provoz MSTS.)
Hodně se zajímal o MHD. Jak píše Vrbam. Nechcete zvážit vydání této trati? Je v rozestavěném stádiu, ale i tak stojí za její projetí.
Pepu znám jen od začátků mého stavění tratí. Tehdy v roce 2003 mi posílal nějaké materiály ke stavění. Respektive se snažil nějak pomoci. Ale překvapilo mne, že zemřel tak brzy. Upřímnou soustrast. Jen o rok víc než mám já.
Pepu znám jen z řádků fóra, ovšem i tak na mě udělal velký dojem znalce a správného chlapa. Je mi jeho odchodu hluboce líto... Nechť má na nebeských jízdách vždy "volno". Upřímnou soustrast rodině a blízkým přátelům.
Dnešná aktualita bude smutná. Do redakčnej pošty sme dostali smutnú správu, že vo veku 60 rokov nás navždy opustil dlhoročný člen VLAKY.NET, Laco Zeman. Na VLAKY.NET sme ho poznali pod nickom Tax, na sociálnej sieti pod menom Fritz Lochmann. Svieca života zhasla Taxovi minulý týždeň.
Upřímnou soustrast všem blízkým i těm, kteří ho znali. Nepochybně za sebou zanechal spoustu práce a patřil mezi jedny z prvních, jenž se podíleli na vzniku této velké komunity. Za to mu patří velká úcta.
Chvíli jsem nevěřícně zíral na ten modrý rámeček a nechtěl uvěřit... Musím, jsou prostě věci které zvrátit nelze. Budou jen chybět jeho veselé historky z života a cest.
Laci sbohem, bylo mě ctí s tebou spolupracovat.